Avertisment De Lapoviță Și Ninsori În România! Anunț De Ultimă Oră De La ANM

Administrația Națională de Meteorologie avertizează o perioadă dificilă pentru aproape întreg teritoriul României.

Pentru weekend-ul acesta se anunță temperaturi scăzute, ploi și chiar ninsoare în unele zone. Urmează fenomene meteorologice mai puțin obișnuite pentru luna octombrie.

  • ANM avertizează Cod Galben
  • În ce zone ale României apar ninsorile

Weekend-ul acesta vine cu vești proaste pentru cetățenii din aproape toată țara. Administrația

Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben în Județul Sibiu in localitățile Sibiu, Tălmaciu, Porumbacu de Jos, Avrig,

Cârța si Arpașu de Jos. Tot la fel și în județul Brașov, localitățile Voila, Viștea, Ucea. Ceața va apărea în aceste localități și va reduce vizibilitatea sub 200 de metri.

Avertizările nu întârzie să apară pentru weekend-ul care vine. ANM anunță ninsoare în anumite regiuni ale țării,

fiind temperaturi mult mai joase decât în mod normal în această perioadă. Ei avertizează pe timpul nopții temperaturi de pana la 0 grade.

Conform prognozei meteo ANM, iată cateva informații din zonele de pe teritoriul României.

În Maramureș, vremea se va incălzi, in perioada 24 si 25 ianuarie, până la 18-19 grade, de la 11-12 grade din prima zi, pe regim termic diurn. Pe timpul nopții, media temperaturilor cresc de la 0-2 grade, până la 8-9 grade până la data de 29 ianuarie. După această perioadă, valorile vor

scădea treptat, iar la sfârșitul celei de-a doua săptămâni a prognozei, va exista o maximă în timpul zilei de 13-14 grade, iar pe timpul nopții vor scadea spre 4 grade. După data de 3 februarie vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar vor fi raportări într-o zonă restrânsă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.