Becali spune ca are cel mai bun tratament anti-Covid: ”Se gaseste doar la mine”

Gigi Becali se implica in pandemia produsa de noul coronavirus. Recent, patronul FCSB a spus ca are cel mai bun tratament contra COVID. Omul de afaceri spune ca acest tratament a ajutat multi sportivi sa se recupereze.

Latifundiarul din Pipera a mentionat ca tratamentele pe care le are la clinica sa privata le-a folosit pentru a-si trata familia, prietenii si cunoscutii care s-au infectat cu SARS-CoV-2.

”Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4000-5000 pe luna.

Cel mai bun este ivermectina. Se gaseste doar la mine, acum in Romania. E din Ucraina, dar nu il aduc eu. Il cumpar aici. Eu am ivermectina ser. Ivermectina pastila e slaba.

Este si ieftina, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Cand a existat pe piata din Romania s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista. Am doar eu. Ei vor sa consume lumea

Patronul FCSB spune ca autoritatile ii pun piedici

Gigi Becali spune ca nu primeste aprobare pentru a aduce in tara zeci de mii de flacoane de arbidol.

Mai ales, pentru cei care se trateaza acasa. Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa. Nu-mi dau voie. Ce am in vama ar ajuta la 10 000 de oameni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.