Bianca Drăgușanu, probleme serioase de sănătateVedeta a ajuns de urgență pe mâna medicilor. În ce stare se află acum

Bianca Drăgușanu și-a speriat, de curând, fanii. Și are mulți, nu glumă! Probleme de sănătate are Bianca, care i-au apărut în drum spre …sală!

Un pas greșit a făcut blondina și glezna i s-a dus! S-a ”defectat”, cum avea să spună pe rețeaua de socializare. S-a afișat, apoi, în timp ce era masată în zona afectată, susținând că își va reveni de îndată. A ținut să precizeze că i-a trecut repede. ”În timp ce mă duceam spre sală, am făcut o mișcare greșită în mașină și efectiv m-a defectat. Mi s-au stricat rotițele. Am sunat-o pe tanti Luci, care este și fizioterapeut și a venit să mă repare, pentru că nu există nimic care să mă poată opri să-mi fac toate activitățile pe care mi le-am propus într-o zi. Așadar, în acest moment are loc reparația mea. M-am speriat, dar mi-a trecut”, a fost povestirea scurtă și concisă a Biancăi pentru admiratorii ei.

Bianca Drăgușanu, pusă în gardă de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu, în proces de divorț cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, a pus-o în gardă pe blondină. A asaltat-o cu mesaje pline de acuzații și denigrări la adresa fostului partener. „Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.