Blestemul Madalinei Manole! Ce i-a dezvaluit Mariei Dragomiroiu inainte sa moara: “Nimeni nu a fost langa ea”

Maria Dragomiroiu a facut dezvaluiri cutremuratoare despre ultima perioada din viata Madalinei Manole! Cantareata a marturisit ca “fata cu parul de foc” i-a spus ca este urmarita de un blestem, dar nimeni din familie nu i-a sarit in ajutor la timp pentru a evita tragedia.

Maria Dragomiroiu a făcut mărturisiri întru totul surprinzătoare la emisiunea lui Denise Rifai, 40 de Întrebări. Solista de muzică folclorică a vorbit despre legătura ei de suflet cu Mădălina Manole, și a dezvăluit confesiunea cutremurătoare pe care i-a făcut regretata artistă.

Maria Dragomiroiu a relatat că Mădălina credea că familia ei este urmărită de un blestem și de aceea simțea că o să moară tânără.

Artista de muzică folclorică a mai adăugat că «fata cu părul de foc» suferea de depresie și că familia ei nu a susținut-o îndeajuns, astfel încât să o ajute să iasă din starea în care afla de ceva vreme.

Dragomiroiu a mai adăugat că soțul Mădălinei nu ar fi iubit-o îndeajuns, iar regretata cântăreața nu avea un sprijin moral real.

„Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult.

A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin.

Ea simțea că ceva … Ea spunea că asupra familiei ei apăsa un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea.

Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, mărturisit Maria Dragomiroiu.

Biletul de adio lasat de Madalina Manole

In urma cu 10 ani, o veste trista a zguduit Romania: Madalina Manole a murit. In urma ei, indragita cantareata a lasat un bilet de adio. In randurile scrise in el, „fata cu parul de foc” isi explica gestul si multumeste familiei.

Despre parintii ei, „fata cu parul de foc” spunea ca sunt cei mai buni oameni din lume si ca au facut extrem de multe sacrificii in viata pentru ea.

“Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu!

Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea!

Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul!

Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie! Cum sa inchei randurile astea? Cum? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu!

Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare.

Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! si sa-l iubească mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui!

Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita, va implor!

Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli), si… pentru Mihaita, Marian, Mihaela”, a fost mesajul artistei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.