Căderea părului poate fi oprită cu ajutorul acestor 2 plante!

Un păr dens, frumos și sănătos este garantat!
Aveți impresia că părul dvs. cade în cantități enorme și că în așa tempouri în scurt timp veți avea o chelie în vârful capului?

Pentru a evita acest scenariu dramatic trebuie să luați măsuri urgente pentru a opri căderea activă a părului.

Există o soluție superbă alcătuită din doar două ingrediente simple și accesibile, care vă poate ajuta să scăpați de această problemă neplăcută.

Ingrediente

  • 3 linguri de flori măcinate de mușețel
  • 3 linguri de frunze de dafin măcinate
  • 100 ml de apă

Cum se prepară?

Fierbeți apa și turnați-o peste frunzele de dafin și florile de mușețel. Lăsați să se infuzeze timp de 3 ore. Strecurați lichidul.

Spălați capul cu această infuzie mai ales la rădăcinile părului. În nici un caz nu spălați capul îndată după asta. Repetați procedura de 2-3 ori pe săptămână.

În urma unui astfel de tratament părul dvs. nu numai că va înceta să cadă, ci chiar va căpăta un aspect sănătos și o strălucire naturală. Totodată părul va deveni mai dens și mai frumos, iar dvs. veți uita că ați avut cândva probleme cu părul!

Cea mai bună mască pentru căderea părului

Indiferent de tipul de păr pe care îl ai, poți folosi cu încredere o mască pe bază de drojdie. Folosirea ei nu doar că te va ajuta să scapi de mătreață, dar ajută și la refacerea firelor de păr deteriorate, redându-le rezistența și strălucirea.

Astfel, părul tău va fi catifelat, bogat și plin de volum, fără să apelezi la tratamente chimice, care au efecte benefice doar pe o perioada scurtă de timp.

Cum se prepară cea mai bună mască împotriva căderii părului?

Dizolvă o linguriță de miere într-o lingură de lapte cald, apoi adaugă 20 de grame de drojdie proaspătă. Lasă compoziția la fermentat, într-un loc cald, 15-20 de minute.

Apoi,adaugă un gălbenuș și amestecă bine ingredientele până când obții o compoziție omogenă.

Cum se folosește cea mai bună mască împotriva căderii părului?

Masca de păr pe bază de drojdie se aplică pe părul curat, după care trebuie să-l înfășori cu o folie din plastic, apoi cu un prosop. Se lasă să acționeze cel puțin o oră, după care se clătește bine cu apă și se folosește doar puțin balsam de păr.

Masca de păr pe bază de drojdie se folosește o dată pe săptămână de 10-15 ori, dacă vrei să stimulezi creșterea părului. Apoi este indicat să faci o pauză de trei luni și să reiei tratamentul, în cazul în care este necesar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.