Carmen Harra a făcut previziuni DRAMATICE pentru perioada care urmează

Celebra Carmen Harra a făcut previziuni de ultima oră despre situația extrem de tensionată din Europa.

Clarvăzătoarea a povestit ce urmează să se întâmple din punctul ei de vedere.

Vă remaintim că pe data de 22 ianuarie 2022, Carmen Harra a avertizat că Vladimir Putin va ataca Ucraina. Se pare că previziunea ei s-a adeverit.

Ce spune Carmen Harra că urmează

Harra este de părere că Putin a pregătit ofensiva militară de multă vreme, însă aștepta momentul oportun pentru a o pune în aplicare. Ea a mai avertizat că nici noi nici NATO nu suntem pregătiți pentru ceea ce urmează.

“Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama.  Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea spune că  Putin nu este impresionat deloc de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un atac cibernetic care de fapt se va declanşa.

Deși a precizat că nu dorește să facă predicții negative, Carmen Harra spune că ce ne așteaptă nu este deloc bun, iar războiul va continua vreme îndelungată. Planul lui Putin ar fi unul complet diabolic.

“Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra, la Antena 3.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.