Carmen Harra a prevăzut un posibil război, cu o lună în urmă: ,,O să îl coste capul pe Putin” —>>

Carmen Harra a prevăzut războiul dintre Rusia și Ucraina, în urmă cu o lună.

Prezicătoarea este e părere că după acest război vor fi foarte multe consecințe și că este prima bătălie reală, după al Doilea Război Mondial.

Carmen Harra a anunțat, în urmă cu o lună, mai multe previziuni în legătură cu un posibil război.

În această zi Rusia a atacat Ucraina, iar exploziile au fost auzite la Kiev, Odessa, Harkov, și în multe alte orașe.

Carmen Harra a spus că situația este foarte complicată și o să se complice mai mult, deoarece Rusia va ataca Ucraina și este un plan vechi la care Vladimir Putin nu va renunța.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult.

Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare.

Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte”, a spus Carmen Harra pentru Antena 3.

Ea a mai spus că Biden nu are politica pe care ar fi trebuit să o aibă, care să intervină și să pună la punct tot ceea se întâmplă, iar Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

,,Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el”, a mai menționat Carmen Harra.

Prezicătoarea consideră că anul 2022 este anul răsturnărilor politice
Prezicătoarea a spus din anul 2021, că în anul 2022 o să existe foarte multe răsturnări politice în SUA, în Rusia și în Franța.

,,Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța. De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare. Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație etc.”, a spus Carmen Harra.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.