Casa lui Culiță Sterp a devenit atracție pentru turiști. Detaliul surprinzător de pe pereții locuinței

În ultima vreme, casa lui Culiţă Sterp a devenit un adevărat obiectiv turistic, și aceasta datorită unui detaliu de pe peretele locuinței.

Totul s-a întâmplat de la o idee a Mamei Geta, pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani. Acum, și ea dar și copiii ei se minunează că mulți turiști vin să-și facă poze cu ceea ce se află pe peretele casei.

În ultima vreme, locuința în care au crescut Culiță Sterp și frații săi pare să fi devenit un adevărat obiectiv turistic.

Geta Guţiu, mama celebrilor săi fii Culiţă şi Iancu, rămâne şi azi uimită de dorinţa turiştilor de a veni în faţa casei sale şi de a-şi face fotografii.

Și totul se trage de la ideea pe care a avut-o în urmă cu patru ani, când Culiță Sterp s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua.

Atunci ea a avut ideea de a picta pe peretele exterior un cioban cu oi, ținând cont de ocupația familiei sale.

Mama celebrului concurent de la Survivor dezvăluie că locuința sa a devenit o adevărată atracție turistică.

Femeia a precizat că în urmă cu 4 ani, când Culiță s-a căsătorit pentru prima oară.

Ei i-a venit ideea de a picta pe unul dintre pereții casei în care locuiesc un cioban cu mioare. Și totuși, ea a ajuns să îi aibă desenați pe casă chiar pe cei doi băieți ai ei, Iancu și Culiță.

Mama Geta este uimită de cât de multă lume atrage vestita pictură de pe casă, deși nu s-a gândit niciun moment că ar avea un așa mare succes.

Aceasta a dezvăluit și cum s-a ajuns, de fapt, ca Iancu și Culiță să fie pictați pe peretele locuinței, deși ideea inițială fusese cu totul alta.

„Băiatul acela nu găsea modele şi aşa s-a născut ideea ca în tablou să apară Culiţă. Dar mezinul a dorit şi el acelaşi lucru, aşa că m-am conformat.

Aşa se face că-i am astăzi pe ambii băieţi pictaţi pe zidul casei, în cojoace şi opinci, cu câini şi mioare în jurul lor”, a mărturisit mama Geta, pentru Playtech.ro.

Mama Geta a declarat că uneori turiștii exagerează cu această admirație pe care o poartă familiei și se comportă total ciudat. Aceasta spune că sunt și unii oameni insistenți, care nu se mulțumesc doar cu câteva poze sau cu o strângere de mână.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.