Cât costă să-ți cânte Maria Constantin la nuntă, în 2023. Tariful uriaș cerut de artistă

Maria Contantin este o cântăreață de muzică populară foarte apreciată în România, motiv pentru care și un tarif pe măsură. Iată cât costă să îți cânte artista la nuntă, în anul 2023, când cere un preț pe care nu și-l permite oricine.

Artiștii din România nu sunt deloc modești atunci când vine vorba de tariful pentru programul muzical de la evenimentele private. Prețul pe care îl cer cântăreții diferă de la timpul alocat fiecăruia, însă acesta pornește de la câteva mii de euro. Maria Constantin este una dintre cele mai cerute cânărețe penteu iubitorii de muzică populară, astfel că a avut grijă ca tariful său să nu fie sub nivelul pieței.

Cât trebuie să plătești ca să îți cânte Maria Contantin la nuntă

Indiferent că este vorba despre un eveniment privat sau de sărbători, Maria Constantin este nelipsită de pe scenă la evenimente. Pentru asta, artista încasează o sumă consistentă de bani, care pentru alți oameni reprezintă câteva salarii. Cu toate acestea, românii sunt mulțumiți de prestațiile artistei, având în vedere că este din ce în ce mai cerută la evenimente

Așadar, dacă vrei să o ai pe Maria Contantin la evenimentul tău, trebuie să plătești 1.500 euro pentru o oră de cântat. Artista dă dovadă că este flexibilă din punct de vedere al genului muzical, astfel că nu impune o regulă în acest sens, nici nu încasează mai mulți bani.

Cât costă prestația împreună cu formația
Tariful Mariei Contantin diferă în funcție de persoanele și echipa cu care vine. Chiar dacă cere un preț de 1.500 euro pe ora singură, lucrurile se schimbă dacă la petrecere își face prezența cu formația. În acest caz, prețul crește până la 8.000 de euro pentru a cânta toată noaptea.

Prețul Mariei Contantin nu este printre cele mai mari, având în vedere că există și alți colegi de breaslă de-ai ei cu prețuri mai mari. De exemplu, Vlăduța Lupău cere un preț de 10.000 de euro pentru a cânta toată noaptea, iar 5.000 de euro pentru câteva ore de prestație.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.