Câte clase și ce studii are Andreea Bălan, de fapt

Au ieșit la iveală informații importante despre meseria pe care Andreea Bălan ar fi putut să o practice în momentul în care a terminat facultatea, dacă pasiunea pentru muzică nu ar fi fost atât de puternică. Iată câte clase și ce studii are concurenta emisiunii „America Express”, de la Antena 1.

Jumătatea blondă a trupei „Andre” a fost întotdeauna o persoană care a știut ce vrea, motiv pentru care și-a dedicat timpul învățând tot felul de lucruri noi care au ajutat-o să se dezvolte din toate punctele de vedere. Fie că a fost vorba de viața personală sau de cea profesională, Andreea Bălan a demonstrat în nenumărate rânduri că este o fire ambițioasă și plină de surprize.

Ce studii are, de fapt, Andreea Bălan

Dorința Andreei de a le arăta oamenilor cât de perfecționistă este a pornit încă din copilărie, când era una dintre cele mai bune eleve din școală, potrivit notelor foarte bune pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Dacă până în clasa a VIII-a nu a reușit să se afirme prea tare, după ce a intrat la Liceul „Ion Luca Caragiale” din Ploiești, vedeta a început să se ambiționeze și să învețe mai bine decât toți colegii săi.

În urma examenului de Bacalaureat pe care l-a susținut, concurenta de la America Express ar fi obținut media generală 9, ceea ce i-a permis să intre fără probleme la ce facultate și-a dorit. Chiar dacă muzica îi aducea un venit destul de mare, artista nu și-a neglijat studiile, așa că a ales să urmeze cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret.

În cazul în care vreodată Andreea Bălan va dori să se retragă din lumina reflectoarelor și să își schimbe meseria, aceasta va putea să opteze fără probleme pentru un post de jurnalist cu normă întreagă. Totuși, iubirea sa pentru muzică și pentru dans este mult prea mare, motiv pentru care partenera Andreei Antonescu nu dă semne că va ieși prea curând din industria muzicală

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.