Câte divorțuri are la activ Diana Șoșoacă? Senatoarea se declară o soție insuportabilă

Diana Șoșoacă este personajul politic care a stârnit cele mai multe controverse în ultima perioadă.

Discursurile și declarațiile senatoarei au strânit controverse peste controverse. Senatoarea AUR a povestit că așa este și în viața de familie.

Câte divorțuri are la activ Diana Șoșoacă?

Diana Iovanovici Șoșoacă poartă acum numele celui de-al treile soț, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, care este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și maganement.

Chiar dacă s-a declarat în repetate rânduri o soție fericită, deși este la al treilea mariaj, Diana Șoșoacă a mărturisit că , de cele mai multe ori, conflictele din căminul ei pronesc, în principiu, de la pornirile de multe ori extremiste pe care senatoarea le are.

”El nu a fost de acord ca eu să merg foarte departe cu religia pentru că o să fiu caracterizată la un moment dat ca habotnică sau vor spune la un moment dat că am jucat teatru. Eu i-am spus ”îmi pare rău, este crezul meu, eu voi merge mai departe să apăr drepturile credincioșilor.”

Primele două căsnicii s-au terminat, poate, din cauza personalității extrem de puternice pe care o are avocata. ”Nu știu ce să zic, sunt destul de insuportabilă, un om foarte autoritar. Îmi place corectitudinea, detest minciuna, sunt om care dau foarte multe șanse. Dar când nu se mai poate, eu cred că e mai bine să te desparți când încă mai poți vedea o relație amicală pentru copii decât să mergi mai departe să se ajungă la abuzuri fizice și psihice!”, a declarat senatoarea AUR.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.