Câți bani primește Nadia Comăneci pe lună de la statul român

Nadia Comăneci își merită pe deplin supranumele de ”Zeița de la Montreal”. După ce a câștigat medaliile de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, obținând primele note de 10 din istoria gimnasticii, a devenit automat un reper extrem de important în lumea sportului mondial.

Pentru întreaga sa activitate sportivă, gimnasta noastră primește din partea statului român o pensie lunară. Iată la ce valoare se ridică.

Nadia Comăneci: un nume, o legendă, un motiv de mândrie pentru poporul român.

A uimit o lume întreagă cu notele sale de 10, la Montreal, în 1976, și a modelat, ulterior, generații întregi de sportivi, prin dorința acestora de a atinge perfecțiunea, ”la fel ca Nadia”.

Timpul a trecut extrem de repede, iar de la fetița de 15 ani, care uimea lumea cu prestațiile sale de la Olimpiadă, Nadia a ajuns la frumoasa vârstă de 58 de ani.

Se poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Pe lângă o carieră ce cu greu poate fi egalată, chiar și astăzi, ”Zeița de la Montreal” se poate lăuda și cu o familie extrem de frumoasă

 Este căsătorită cu fostul antrenor de gimnastică, Bart Connor, cu care are un băiat de 14 ani, pe Dylan.

Chiar și la acesată vârstă, Nadia este extrem de activă în lumea sportului. Se interesează mai mereu de gimanștii români, cu toate că locuiește la mii de kilometri depărtare de țară, în Statele Unite.

Pentru performanțele sale sportive, ”Zeița de la Montreal” a câștigat respectul întregului mapamond, iar din punct de vedere financiar putem spune că nicio sumă de bani nu ar fi de ajuns pentru a-i răsplăti succesul.

Totuși, Nadia Comăneci primește, din partea statului român, o pensie lunară drept recunoștință pentru succesele sale.

Potrivit Adevărul.ro, Nadia Comăneci obține lună de lună peste 12.000 de lei, mai exact 13.149 de lei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.