Ce a aflat studenta criminală de la Facultatea de Medicină din Timișoara

Carmen Șatran, cunoscută ca și studenta criminală de la Facultatea de Medicină, a avut parte de vești crunte după Paște. Carmen Șatran, care a fost condamnată pentru crimă la 19 ani și opt luni de închisoare, rămâne în penitenciar, chiar dacă Judecătoria Gherla a decis, pe fond, că aceasta poate să fie eliberată condiționat.

Răsturnare de situație în cazul studentei criminale din Timișoara. Ce se întâmplă cu Carmen Bejan
Este răsturnare de situație în cazul studentei criminale de la Medicină după ce s-a aflat că va rămâne în închisoare, chiar dacă Judecătoria Gherla decisese, pe fond, că poate fi eliberată.

Astfel, Tribunalul Cluj a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla față de decizia instanței de fond, în ceea ce privește eliberarea femeii. Judecătorii au decis, astfel, că Șatran Carmen va rămâne în pușcărie.

Decizia tribunalului Cluj
„Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva sentinţei penale nr. 267/14.03.2022 a Judecătoriei Gherla, pe care o desfiinţează integral şi rejudecând: Respinge, ca nefondată, propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de

libertate din cadrul Penitenciarului Gherla de liberare condiţionată a condamnatei S.C., aflată în Penitenciar Gherla”, a decis Tribunalul Cluj.

Carmen Șatran a aflat după Paște că rămâne în închisoare
Decizia a fost pronunțată după Paște, miercuri, 27 aprilie. Conform deciziei, Carmen Șatran (fostă Bejan) poate cere din nou eliberarea condiționată pe data de 1 iulie 2022.

Ce a făcut Carmen Bejan în anul 2009
Carmen Bejan, în august 2009, împreună cu iubitul său de la acea vreme, a omorât și tranșat un bărbat în camera sa de cămin din Timișoara.

Apoi, cei doi au cumpărat un geamantan în care au ascuns cadavrul bărbatului, pe care l-au pus în portbagajul unei mașini.

Carmen Bejan ar fi trebuit să facă amor plătit cu victima
Carmen Bejan și iubitul ei de la acel moment, Sergiu Florea, îl ademeniseră pe bărbat în camera de cămin de la Universitatea de Medicină din Timișoara, pentru ca tânăra studentă să întrețină relații sexuale contra-cost cu el.

Între cei trei au intervenit anumite probleme astfel că cei doi iubiți l-a înjunghiat mortal pe bărbat.

Sergiu Florea, iubitul lui Carmen Bejan a scris o carte despre crima comisă
De asemenea, în timpul procesului, cei doi iubiți au încercat să arnce vina unul pe celălalt. Astfel, în cartea „Cărare spre abis”, publicată din închisoare, Sergiu Florea a povestit cum „Karla” a înjunghiat victima.

„Mă întinsesem, gândindu-mă la potenţialele decizii pe care le puteam lua. Apoi se auziseră sunete ciudate, drept urmare îmi deschisesem ochii. Imaginea îmi captase cu siguranţă întreaga atenţie, căci acum persoana ţintuită la podea în urma loviturilor încasate era mult diferită faţă de cum o lăsasem eu. Se pare că fata inocentă, Karla, avusese un moment de cădere psihică şi înjunghiase bărbatul de mai multe ori”, scrie Sergiu Florea în cartea lui.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.