Ce a făcut Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster.

Sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a II-a a fost transportat ieri la Palatul Parlamentului din Londra, într-o procesiune plină de emoţie, de la care nu avea cum să lipsească Familia Regală

Acolo a fost prezentă și Meghan Markle, soția Prințului Harry. De altfel, la un moment dat, Ducele de Sussex nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a fost fotografiat într-o ipostază vizibil emoționată.

Ce a făcut Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a, depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster. Soțul ei, Prințul Harry, nu și-a putut stăpâni lacrimile

La începutul procesiunii de ieri, în spatele sicriului, au mers pe jos cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea Prinţesa regală Anne şi Prinţii Andrew şi Edward, urmați de nepoții suveranei, Prinţii William şi Harry.

În ciuda divergenţelor și problemelor din trecut, frații au stat unul lângă altul.

Regina Consoartă Camilla, Kate, Prinţesa de Walles, Meghan Markle, Ducesă de Sussex, şi alţi membri ai Familiei Regale au urmat cortegiul funerar din maşini.

Drumul a ținut în jur de 38 de minute, de la Palatul Buckingham până la Westminster Hall.

Sicriul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost depus în cea mai veche încăpere a Palatului Westminster, au relatat jurnaliștii străini, iar membrii Familiei Regale și-au arătat respectul față de regretata Regină.

Odată intrată în Westminster Hall, unde a fost depus sicriul, Meghan Markle, Ducesă de Sussex, și-a arătat și ea respectul față de regretata Regină și a făcut o plecăciune joasă, în timp ce Prințul Harry era în spatele ei, de asemenea, cu capul plecat.

În mod normal, femeile din Familia Regală fac reverențe și își pleacă capul în public dacă îl văd pe suveran pentru prima dată în ziua respectivă.

În cazul bărbaților din Familia Regală, salutul este, de obicei, cu un gest scurt de înclinare a capului (fără înclinarea corpului).

La un moment dat, Prințul Harry a fost copleșit de emoții, lângă sicriul bunicii sale, Reginei Elisabeta a II-a. El a fost fotografiat cu mâinile la ochi, de parcă încerca să își oprească lacrimile să îi curgă pe obraji.

Părea de-a dreptului mâhnit, în timp ce era înconjurat de ceilalți membri ai Familiei Regale, inclusiv soția acestuia, conform Hello Magazine.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.