Ce pensie incaseaza lunar Serghei Mizil: “Daca era sa traiesc din pensie, nu puteam sa imi iau medicamente”

Putina lume stie ca Serghei Mizil este pensionar.

Acesta a dezvaluit recent ca incaseaza lunar o suma de la stat, dar nu se intretine cu acesti bani.

Serghei Mizil a aparut impreuna cu fiica lui mai mica, Ana Mizil, in cel mai recent episod de podcasturi “Pe bune”, unde a facut o dezvaluire neasteptata.

Acesta spune ca incaseaza lunar o pensie de la stat, dar medicamentele il costa mult mai mult. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”, a spus Serghei Mizil.

„Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”, i-a recomandat interlocutorul, făcând referire la un ajutor acordat de stat, ce urmează să fie acordat de luna viitoare.

Guvernanții au decis ca persoanele cu venituri mici să beneficieze, cel mai probabil din luna mai, de un ajutor lunar în valoare de 250 de lei. Ajutorul se va concretiza sub formă de bani, vouchere sau tichete de masă.

Beneficiarii vor fi familiile sau pensionarii care câștigă sub 1.500 de lei. Astfel, Serghei ar avea toate șansele să se califice pentru acordarea ajutorului de la stat. Cu toate acestea, el a reacționat prompt „da, îmi dau 50 de euro!”, lăsând impresia că nu este interesat.

Cine este sotia lui Serghei Mizil

Serghei Mizil este unul dintre cei mai excentrici barbati din showbiz, dar in spatele lui se ascunde o femeie puternica. Este vorba despre Cora, sotia acestuia, care l-a cucerit definitiv.

Cei doi sunt impreuna de foarte multi ani, iar Cora este o prezenta discreta. Nu ii plac aparitiile TV.

In cadrul unui interviu, Serghei Mizil a spus despre sotia lui ca i-a schimbat viata: “A scos tot ceea ce aveam mai bun din mine. Nu obisnuiam sa arat si latura asta”.

Cora Mizil are 60 de ani, dar arata impecabil. Ea refuza sa imbatraneasca si in toate imaginile afiseaza o silueta perfecta si un chip cu cel putin 20 de ani mai tanar.

Sotia lui Serghei Mizil se ocupa cu activitatile ce tin de exoterism. „Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat.

La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta.

Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam.

După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii.

E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta.

Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a explicat Cora la o emisiune TV.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.