Ce relație există, de fapt, între Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou:

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial la aproape un an de la căsătorie. Cei doi au mers împreună la biroul notarial, unde s-au despărțit definitiv.

Pe lângă toate acestea, multă lume se întreabă ce legătură există între Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Bărbatul a încheiat parteneriatul cu Serena William și a semnat cu Simona în luna aprilie.

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep din aprilie anul acesta. Tehnicianul francez cu origini grecești a acceptat să îi fie alături sportivei, după ce a încheiat colaborarea cu Serena Williams.

După ce s-a aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la aproape un an de la cununie, atenția unora a fost îndreptată spre relația profesională pe care sportiva o are cu antrenorul ei.

Mouratoglou este alătuir de Simona Halep la fiecare meci, dar și la interviuri. Sportiva a declarat în nneumărate rânduri că antrenorul ei o sprijină în tot ceea ce vrea să facă pe teren și se simte onorată să îl aibă alături de ea.

Ce relație există între Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou

Simona Halep și Toni Iuruc au surprins pe toată lumea după ce au anunțat că divorțează.

Deși peste câteva luni aveau programată nuntă, cei doi au decis de comun acord să divorțeze la nici un an de la cununie.

Ruptura celor doi ar fi concis cu colaborarea, din punct de vedere profesional, dintre tenismenă și Patrick Mourtatoglou, fostul antrenor al Serenei Williams.

Cei doi au o relație apropiată pe teren, iar Patrick este alături de Simona la fiecare apariție pe teren, dar și la interviuri.

După ce a acceptat să semneze cu Patrick Mourtatoglou, Simona Halep a luat câteva decizii surprinzătoare în ceea ce privește cariera ei sportivă.

De-a lungul timpului, sportiva a declarat că Patrick Mourtatoglou o sprijină în tot ce vrea să facă pe teren și îi este alături.

„El îmi dă timp. Are răbdare. El mă sprijină în tot ceea ce fac. Încearcă să mă înțeleagă pentru că cred că acesta este principalul lucru pe care îl vreau de la un antrenor, să mă înțeleagă, pentru că sunt destul de dificilă de cele mai multe ori.

Da, se descurcă grozav la asta.”, declara Simona, potrivit prostport.ro.

Simona și Toni Iuruc, în vacanță alături de antrenorul sportivei

În ultima lor vacanță, la Mykonos, Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit cu antrenorul Mouratoglou care era impreună cu soția și cei 3 copii. Fostul cuplu a petrecut în Grecia alături de antrenor și familia acestuia. În timpul unui meci, Mouratoglou a vorbit despre Simona Halep.

„Am trăit emoții incredibile fiind pe teren cu ea. M-am gândit: ‘wow, nu am terminat deloc cu asta. Și i-am spus: ‘mulțumesc, pentru că datorită ție iubesc din nou meseria pe care o iubesc așa mult, și credeam că n-o mai iubesc.

Mi-am zis: ‘imaginează-ți că toată lumea ar vrea să lucreze cu tine, pe cine alegi? Și mereu mă întorceam la ea. Și mi-a fost clar.’

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat divorțul
Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc s-a produs

. Cei doi au ieșit din cabinetul notarial zâmbind, fără să facă vreo declarație în fața presei.

Afaceristul a confirmat pe 7 septembrie că se desparte de Simona Halep. Cei doi au ales această variantă pe cale amiabilă, de comun acord.

Sportiva și fostul ei partener au la dispoziție 30 de zile să se răzgândească în privința divorțului. Simoan Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie.

Sursa foto: Eurosport

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.