Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tăticul călăreț, după ce a vândut casa primită din donații și a intrat la pușcărie. Moroșanu s-a înfuriat cand a aflat ASTA

Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tăticul călăreț, după ce a vândut casa primită din donații. Cazul tăticului călăreț a impresionat o țară întreagă și mulți români s-au grăbit să-i întindă o mână de ajutor.

Cătălin Moroșanu s-a ocupat ca Sergiu și familia lui să aibă un acoperiș deasupra capului, dar și un loc de muncă, doar că tânărul din Iași nu a apreciat deloc efortul lui și al oamenilor cu suflet mare.

Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tăticul călăreț, după ce a vândut casa
Cătălin Moroșanu a fost impresionat de Sergiu Ciobotariu, un tată care a călărit 40 de kilometri pentru a fi alături de soție și copilul nou-născut, și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta să aibă un trai mai bun.

Se întâmpla chiar la debutul pandemiei, atunci când România se afla sub stare de urgență. Fără declarație pe propria răspundere, dar purtând masca, Sergiu a fost surprins călare spre maternitate, iar fotografia cu el a devenit în scurt timp virală.

Ce s-a întâmplat cu Sergiu, tăticul călăreț, după ce a vândut casa primită din donații

Sergiu a refuzat să se angajeze
Cătălin Moroșanu a povestit că a reușit în doar trei săptămâni și jumătate să strângă 43.000 de euro și i-a găsit o casă. Pe lângă asta, sportivul s-a oferit să-l angajeze, însă Sergiu nu i-a mai răspuns la telefon. Atunci și-a dat seama că ceva “scârțâie”.

Cătălin Moroşanu a trăit o dezamăgire cruntă. A vrut să ajute pe cineva şi totul s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Fostul luptător a dezvăluit ce s-a ales de călăreţul Sergiu, cel care a fost ajutat de luptător cu o sumă imensă de bani.

„L-am ajutat. Toți românii l-au ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. Românul e un om cu suflet extraordinar. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro într-o zonă metropolitană, mobilată.

I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. I-am lăsat și 6.000 de euro în cont. I-am zis că are o șansă să o pornească de la zero. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez la o clinică stomatologică. Soția mea e manager acolo. L-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui și atunci a fost prima dată când a scârțâit treaba. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez”, a povestit Moroșanu.

Se pare că Sergiu a reușit să vândă casa primită din donații și s-a mutat, din nou, în ghetou.

„M-a sunat că vrea să vândă casa, avea nevoie de semnătura mea. Cinci ani nu avea voie să vândă fără semnătura mea, dar a găsit un tertip. Cred ca închiriat-o pe 5 ani de zile. Nu mai vreau să mai aud de chestia asta”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.

“Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. El e copil… are 20 și ceva de ani. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia. S-a dus că acolo stă mama, tata. Am fost dezamăgit”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu la AS.RO LIVE.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.