“Ce sa fac cu banii, daca nu pot sa ajut” , spunea Gigi Becali. Azi, in vreme de razboi a luat o decizie importanta—>>

Gest umanitar făcut de Gigi Becali pentru refugiații ucraineni ajunși la granița României.

Din cauza războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, cetățenii ucraineni au fugit disperați din calea atacurilor.

Mii ucraineni se află la granița cu România pentru a se adăposti la noi în țară.

Gigi Becali nu a stat nepăsător la această situație și a trimis autocarul FCSB-ului la Botoșani, pentru a prelua refugiații.

Gest umanitar făcut de Gigi Becali pentru refugiații ucraineni ajunși la granița României. Latifundiarul a venit în sprijinul acestora

Vladimir Putin a atacat Ucraina joi dimineața, iar mii de ucraineni au fugit din calea războiului.

În momentul de față, mii de refugiați se află la granția cu România și așteaptă să li se ofere ajutorul.

Gigi Becali se află printre românii care s-au mobilizat și le-au oferit o mână de ajutor ucrainenilor veniți din mijlocul războiului.

Potrivit sport.ro, latifundiarul din Pipera a luat decizia de a venit în sprijinul refugiaților și a trimis autocarul clubului său la Botoșani, pentru a-i prelua pe ucraineni și a-i transfera la punctele de primire.

Cele mai mari hoteluri din Botoșani au epuizat spațiile de cazare, ca urmare a cererilor venite din partea cetățenilor

ucraineni. Sute de familii din Ucraina, care au ajuns în Botoșani s-au cazat în noaptea de joi spre vineri în mai multe

hoteluri. „La noi s-au cazat peste 30 de persoane din Ucraina. Fişele de cazare au fost completate în limba engleză, pentru că probabil nu ştiu limba română. Noi în acest moment nu mai avem camere libere”, a declarat, pentru AGERPRES, recepţionera unui hotel din zona ultracentrală a municipiului.
Gigi Becali, furios pe Vladimir Putin!

Afaceristul a avut o primă reacție după ce Rusia a invadat Ucraina. Patronul lui FCSB s-a declarat șocat de faptul că Vladimir Putin a luat decizia de a ataca populația Ucrainei. De asemenea, Gigi Becali a avut numai cuvinte dure la adresa președintelui rus. Becali l-a comparat pe Putin cu Regele Irod, cel cunoscut în istorie drept „ucigaşul de prunci”.„Mie nu îmi vine să cred că există un asemnea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie aceşti oameni sunt asemănaţi cu Regele Irod. Adică să te duci să omori alţi oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai ştii? Eu când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici faţa (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluieşte. Aşa ceva… mă uit şi nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alţi oameni?„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.