Ce Spune Adrian Enache, După 26 De Ani Relație Cu Iuliana MarciucCiteşte Întreaga Ştire: 

De 26 de ani, Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu și se înțeleg foarte bine.

Artistul a vorbit despre cele mai dificile momente din relație, dar și despre momentul în care fiica lui, Diana, a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale.


Adrian Enache o iubește foarte mult pe Iuliana Marciuc, femeia care îi este alături de 26 de ani. Artistul spune care este secretul longevității relației sale.

Vedeta a rămas în relații bune și cu fosta soție, Corina, femeia cu care are o fată. „Iuliana are foarte multe calități. Este sprijinul meu, este tot ce am. Este ca un roman care nu are sfârșit, este că o carte pe care o iei și nu poți s-o mai lași.

Suntem de 26 de ani împreună și am învățat că nu trebuie să intervii în spațiul celuilalt.

Am înțeles cine sunt eu, cine este ea și să nu ne sufocăm. Ea știe și mă înțelege când eu nu vorbesc cu nimeni atunci când am un concert greu.

La fel le are și ea pe ale ei, a fost și la ea greu în perioada Eurovisionului.

Fiecare are spațiul lui în care se regăsește, eu mă simt bine cu mine, mă încarc apoi dăruiesc și celorlalți.


„Relația trebuie să fie ca o vacanță” Și ea, și Corina au înțeles asta, de aceea am o relație excepțională cu fosta soție. Sunt două femei care merită tot respectul meu, sunt mamele copiilor mei.

Eu am decis să fiu cu Iuliana, nu am fost nici eu stăpânul ei, nici ea al meu. La noi în familie nu s-a băgat nimeni. Nimeni nu are niciun drept asupra celuilalt, relația trebuie să fie ca o vacanță”, a declarat Adrian Enache
Cât despre cea mai dificilă perioadă din relația lor, Adrian consideră momentul când și el, dar și ea au divorțat. „Clar perioada divorțurilor, și al ei, și al meu.

Am vrut să treacă mai repede și să nu-mi mai amintesc nimic. Și căsătoria, și divorțul înseamnă o hârtie, dar dacă ești om reușești să păstrezi acele relații.

Ele nu-s ținute de niște hârtii”, a spus artistul

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.