Ce spune un bărbat când este întrebat dacă își va părăsi soția după ce un incendiu i-a distrus corpul? Răspunsul lui este incredibil

Când ne place ceva, prima oară îl vedem, iar apoi ne îndrăgostim, fie că este vorba de o persoană, fie că este vorba de un anumit lucru.

Se pare că prima dată luăm decizii cu ochii noștri.

Este ușor să recunoști frumusețea și să te îndrăgostești de ea, mai ales atunci când frumusețea apare sub forma unei persoane.

Să te îndrăgostești de ceva doar pentru că este frumos este un aspect de suprafață și trebuie să mergi în profunzime pentru a cunoaște pasiunile și sufletul persoanei, astfel dragostea e mult mai puternică.

Oamenii sunt mai mult decât o față frumoasă, sunt un suflet care merită descoperit.

Fiecare mic detaliu care îi definește reprezintă ceva de care să te îndrăgostești.

Un accident nu l-a împiedicat să-și iubească soția

Înainte ca un accident cumplit să distrugă orice urmă recunoscută a aspectului ei minunat, Michael Hoskin s-a îndrăgostit de o femeie frumoasă.

Chiar dacă nu mai seamănă cu femeia de care s-a îndrăgostit, Michael a avut motive mai mari decât frumusețea ei pentru a rămâne cu soția sa, Turia Pitt.

Cuplul are și un copil, pe nume Hakavai, o binecuvântare pe care doi oameni ca ei chiar o meritau.

Turia a participat la un ultra-maraton, iar de-a lungul traseului ei a izbucnit un incendiu de vegetație. Aceasta a fost prinsă în flăcări.

S-a luptat să rămână conștientă după ce arsurile chinuitoare i-au distrus mai mult de 65% din corp. Fața Turiei s-a umflat la mai mult decât dublul dimensiunii sale.

Ea și-a petrecut luna următoare în comă, la terapie intensivă. În acea perioadă, Michael a cumpărat un inel de logodnă și și-a promis că dacă iubita lui va supraviețui, se va căsători cu ea.

Turia și-a petrecut următorii doi ani în spital suferind ample intervenții chirurgicale de reconstrucție și fizioterapie intensă.

Avea cinci degete amputate și purta o mască de compresie menită să netezească cicatricile și să faciliteze vindecarea.

De-a lungul acestei încercări, Michael a preluat rolul de a fi îngrijitor cu normă întreagă pentru Turia. Nu a părăsit-o niciodată și a aplaudat-o chiar și pentru cele mai mici progrese.

Bărbatul a spus că dacă soția lui poate să facă față tuturor recuperărilor grele prin care trece, atunci și el poate să îi fie de ajutor și să o sprijine. Acest lucru este mai ușor pentru el.

Întrebat dacă o va părăsi vreodată, soțul femeii a cucerit pe toată lumea prin răspunsul său
La întrebarea dacă s-a gândit vreodată să plece de lângă ea, Michael a spus:

Am fost atras de sufletul ei și de caracterul ei. Este singura femeie care va continua să-mi îndeplinească visele.

În iulie 2015, Michael și-a respectat promisiunea și a cerut-o în căsătorie pe Turia, în Maldive. Cuplul s-a căsătorit în anul 2016. Acum își cresc împreună copilul și sunt fericiți că experimentează împreună bucuria de a fi părinți.

Nu orice femeie din lume ajunge să experimenteze acest lucru. Sunt încă aici și ajung să fac această călătorie cu cel mai bun prieten al meu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.