Cel mai bine păstrat secret al Adrianei Iliescu! Cine este, de fapt, tatăl Elizei

Adriana Iliescu a uimit o lume întreagă atunci când a reușit să devină mamă la incredibila vârstă de 66 de ani. Femeia a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana Iliescu pe data 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești.

Dar cine este tatăl?

Adriana Iliescu a uimit o lume întreagă atunci când a reușit să devină mamă la incredibila vârstă de 66 de ani. Femeia a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana Iliescu pe data 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești. Dar cine este tatăl?

Identitatea tatălui Elizei Iliescu este cel mai mare secret al celei cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România.

Cine este tatăl Elizei Iliescu

La 66 de ani, Adriana Iliescu a făcut fertilizare în vitro. Iar, atunci când a crescut suficient de mare, fiica ei a început să adreseze întrebarea pe care orice copil o pune la un moment dat: cine e tatăl ei? Iată răspunsul Adrianei Iliescu.

„M-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici in afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, spunea Adriana Iliescu, acum câțiva ani.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.