Cel mai bun leac pentru orice infecție din organism: Cum trebuie folosit

Urmatoarea reteta este extrem, extrem de simpla, si tot atat de eficienta daca este consumata in mod frecvent. Este ieftina si are in compozitie ingrediente pe care cu siguranta le ai mereu in bucatarie.

Ce trebuie sa faci este foarte simplu! Intr-o cana de ceai, puneti 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar, peste care adaugati o

lingurita si jumatate de miere de albine. Amestecati continutul pana obtineti un compus omo­gen laptos, dupa care adaugati 75 ml apa minerala, con­tinuand sa amestecati bine, bine.

Atunci cand bicarbonatul intra in contact fie cu o substanta acida, fie cu una alcalina, efectul lui natural este acela de a neutraliza Ph-ul.

Stoarceti o lamaie de marime medie si adaugati, in cantitati mici, sucul ei peste ames­tecul pe care l-ati obtinut anterior, continuand sa ames­tecati.

Aveti grija ca sucul de lamaie sa fie adaugat cate putin, dupa fiecare reactie de spumare si linistire.

Cla­titi storcatorul cu 50-75 ml apa minerala si adaugati-o in cana.

Este recomandat sa consumati acest amestec de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu inghitituri mici, si amestecandu-l cu saliva din gura inainte sa inghititi.

In cazul cancerului, folositi 3 doze pe zi, timp de 30 zile, cu pauza de 5 zile, dupa fiecare 10 zile.

Acest articol oferă informații nutriționale și de sanatate si este conceput doar pentru scopuri educaționale.

Nu ar trebui să va bazati pe aceste informații ca un substitut pentru, și nici nu înlocuiesc, sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament.

Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la sănătatea dumneavoastră, ar trebui să consultati întotdeauna un medic sau alt profesionist in ingrijirea sanatatii.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.