Cele mai cunoscute dansatoare din România au ajuns în stare gravă la spital! Tinerele au intrat în comă indusă: ”Au foarte multe traumatisme”

Două dintre dansatoarele de la Showbiz Report au ajuns în stare gravă la spital, asta după ce au fost implicate într-un accident rutier. Tinerele au intrat în comă și suferă de foarte multe traumatisme. Iată ce a mărturisit coregraful fetelor!

Le vedeam zilnic pe micile ecrane și ne bucurăm de coregrafiile lor spectaculoase, însă două dintre dansatoarele de la Antena Stars trec prin cea mai grea încercare de pana acum. Tinerele au fost victimele unui accident rutier, iar starea lor de sănătate este una gravă.

Cele mai cunoscute dansatoare au ajuns în stare gravă la spital

Coregraful fetelor, Zizik, a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că starea de sănătate a fetelor este una gravă și că ambele au foarte multe traumatisme.

Andreea în vârstă de 20 de ani se află internată la Spitalul Floreasca și este în comă indusă, iar Elena este la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, iar starea ei de sănătate este una stabilă.

”În fiecare zi realizez că este o realitate, ci nu este un coșmar.

Elena este la Terapie Intensivă la Spitalul Elias, a ieșit din coma indusă și este stabilă. Andreea este la Spitalul Floreasca și este încă în comă indusă. Ambele au foarte multe traumatisme.

Andreea are 20 de ani și Elena are 19 ani.

De când am venit la emisiune am văzut că este extrem de aglomerat, la Băneasa la fel, bară la bară până spre Otopeni.

Eu le-am zis să mergem ieșim pe autostradă, ca să evităm traficul, ele nu au vrut, nu știu ce s-a întâmplat, parcă am avut o presimțire tot timpul.”, a declarat coregraful fetelor, Zizik, în exclusivitate la Antena Stars.

Andreea se afla la volan

Zizik a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că Andreea era cea care se afla la volan, iar Elena ocupa locul din dreapta.

Coregraful fetelor susține că a avut o presimțire și îi spusese Elenei să meargă cu ea, însă tânăra a refuzat.

”Andreea conducea, iar Elena stătea pe locul din dreapta.

Inițial i-am spus Elenei să vină cu mine în mașină deoarece în momentul în care s-a urcat în mașină, Elenei îi curgeau lacrimile fără motiv și mi-a zis că nu are

nimic, însă simte o mare durere în piept și îi vine să plângă fără motiv. Sunt în stare de șoc”, a declarat coregraful fetelor, Zizik, în exclusivitate la Antena Stars.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.