Charles al III-lea, reacție nervoasă în public. Ce a putut să spună Regele (Video)

Regele Charles al III-lea a avut o reacție nervoasă în public. S-a întâmplat în timp ce acesta se afla împreună cu soția sa în vizită la castelul Hillsborough. Conform obiceiului, a venit momentul în care Charles și Camilla au semnat în Cartea de onoare.

Charles al III-lea, izbucnire furioasă în public

Fiul cel mare al regretatei Elisabeta a II-a a avut în cursul zilei de marți, 13 septembrie, o ieșire nervoasă în timp ce se afla în vizită la castelul Hillsbourough împreună cu soția sa Camilla.

Când a trebuit să semneze în Cartea de onoare, inițial, Charles al III-lea a greșit data, punând 12 septembrie în loc de 13 septembrie, după care a avut parte de un incident cu stiloul care îi fusese pus la dispoziție pentru a semna.

Cerneala începuse se curgă din stilou, iar asta l-a scos din minți pe noul suveran al Regatului Unit și al altor 14 state care poartă denumirea de Commonwealth Realms, să reacționeze nervos.

“Oh, Doamne, urăsc asta. Chestia asta nenorocită”, a izbucnit el, în timp ce soția sa a remarcat: “Uite, curge peste tot! (nr. cerneala)”.

Un fost consilier a declarat pentru Reuters că, deși Regele poate fi amuzant, el s-a dovedit, de asemenea, irascibil și exigent

Totuși, unii au remarcat că Regina nu a făcut niciodată astfel de gesturi, deși de-a lungul timpului a fost pusă în tot felul de situații mai mult sau mai puțin plăcute.

Prințul Charles – noul suveran al Regatului Unit

Pe durata vieții mamei sale, Regina Angliei, Charles a purtat titlul de Prinț de Wales, alături de cele de Duce de Cornwall și Duce de Rothesay, titluri purtate în mod tradițional de moștenitorul tronului Angliei, respectiv al Scoției.

Charles este moștenitorul care a purtat cel mai mult timp aceste titluri în întreaga istorie a Regatului Unit și a statelor sale predecesoare.

Începând cu data de 8 septembrie, în urma decesului mamei sale, Charles a devenit rege al Regatului Unit și al mai multor alte țări.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.