Cine este bărbatul care a murit înecat la Neptun

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit la Neptun, fiind luat de valurile mării. Haralambie Herghelegiu ocupa funcția de administrator public al Primăriei Rădăuți. Acesta se afla în Neptun alături de familie când a avut loc tragedia.

Bărbatul de 72 de ani a fost luat de valuri în larg, potrivit Monitorul de Suceava.

Reprezentanţii Primăriei Rădăuţi au transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook.

” Primăria Rădăuți este în doliu. Pierderea fulgerătoare a colegului Haralambie Herghiligiu, administrator public, ne-a întristat profund.

Colegul nostru se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi.

S-a născut la Grămești, în 1950.

Absolvent al Academiei Alexandru Ioan Cuza – Științe Juridice- în 1997 și a Cursurilor Postuniversitare de Management Administrație Publică, în 2001, domnul Haralambie Herghelegiu a ocupat funcția de

secretar al municipiului Rădăuți din 1998, iar din 2015 a fost consilier al primarului. Apoi, din 2017, a ocupat funcția de administrator public.

A fost un om credincios, bun coleg, gata oricând să dea un sfat sau o mână de ajutor.

Drum lin printre stele mister HH!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate…”,a scris Primăria Municipiului Rădăuți pe pagina de Facebook.

Un bărbat de 53 de ani a murit înecat în Jupiter.

Alt tânăr de 25 de ani a fost găsit în mare, la Eforie Nord
Tragedii în lanț la Marea Neagră.

Un bărbat de 53 de ani, din Slobozia, a murit înecat, vineri, în staţiunea Jupiter, după ce s-a aventurat în marea învolburată, deşi era arborat steagul roşu.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost scos la mal, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva, cadrele medicale fiind nevoite să constate decesul.

În aceeaşi zi, a fost găsit de salvamari pe plajă trupul persoanei dispărute miercuri seară la Eforie Nord, după ce a intrat în mare şi nu a mai revenit la mal, potrivit Agerpres.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.