Cine este de fapt soția lui Marian Godină. Celebrul polițist i-a făcut un cadou surprinzător

Este considerat unul dintre cei mai simpatici polițiști, însă multă lume se întreabă cine este și cum arată soția lui Marian Godină. Acesta se declară cel mai norocos bărbat deoarece s-a însurat cu Georgiana, femeia visurilor lui.

Ca o curiozitate, cei doi s-au căsătorit în aceeași zi cu Prințul Harry și Meghan Markle, Marian Godină făcând și o glumă în acest sens.

Fost polițist rutier, actual membru al forțelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției Brașov, Marian Godină formează de trei ani o familie cu Georgiana. Și dacă el este foarte cunoscut, foarte multe persoane vor să afle detalii despre jumătatea acestuia. Marian Godină este căsătorit cu Georgiana, o tânără minunată cu care omul legii se înțelege foarte bine.

În 2018, Marian Godină se căsătorea cu Georgiana, iar acum se simte norocos că s-a însurat cu femeia visurilor sale. El a devenit celebru în urmă cu câțiva ani, dar puțini știu cine este femeia care îl face fericit. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului și au petrecut în Poiana Brașov. În aceeași zi, a avut loc și nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar Marian Godină a postat un mesaj amuzant pe rețelele de socializare. „Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian pe rețeaua de socializare lângă o poză cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă.

Nașii celor doi sunt fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, și soția sa, Gabriela. Polițistul postează des imagini cu soția sa, iar internauții îi complimentează, dar frumusețea Georgianei stârnește invidie pentru unele persoane. Între Marian și Georgiana Godină este o diferență de vârstă de 6 ani, iar unii internauți au comentarii răutăcioase cu privire la faptul că ea pare mai tânără decât el. Și totuși, atât de mult o iubește Marian pe soția sa încât i-a cumpărat o Alpaca. La insistențele Georgianei, Marian Godină a cumpărat un animal mai puțin întâlnit în gospodăriile românilor. Acum, Pablo face parte din familia Godină.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.