Costi Ioniță, prima reacție după ce a fost dat afară de la SurvivorCe s-a întâmplat, de fapt

Coti Ioniță, Roxana Nemeș și Alexandra Stan au fost nominalizați duminică seara să părăsească competiția Survivor România 2021. Cel care a fost eliminat, într-un final, a fost artistul.

Echipa Faimoșilor i-a propus pentru eliminare pe Costi Ioniță și Roxana Nemeș. Zanni, cel mai iubit concurent a fost votat de telespectatori, așa că a avut dreptul să facă la rândul său să propună un coleg pentru eliminare. El a ales-o pe Alexandra Stan.

Înainte să afle că este eliminat din competiția Survivor România 2021, Costi Ioniță a transmis, un mesaj, după ce a stat câteva săptămâni în Republica Domincană pentru a-și demonstra că poate să-și depășească limitele.

”Am descoperit că pot să trăiesc in condiții din acestea, cu tarantule, păianjeni și soricei, am reusit să dorm liniștit. Într-adevăr, foarte putină hrană si eu consider asta ca un post. Este ceva extraordinar, serios. Pentru mine aceste săptămâni au fost extraordinare”,a spus Costi Ioniță.

După ce a aflat decizia telespectatorilor, Costi Ioniță și-a îmbrățișat colegii, și-a luat rămas-bun și a mărturisit ce a însemnat pentru el competiția Survivor 2021.

”Cum să zic.. Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibra și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experientă extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este.

Leave A Reply

Your email address will not be published.