Crimă înfiorătore! O mamă și-a ucis ambii copii! „A dat cu ei de pământ.” Motivul, strigător la cer

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, în satul Ruşor, Maramureş. O femeie, în vârstă de 28 de ani, și-a ucis fără milă unicii copii, un băiețel de doi ani și o fetiță în vârstă de numai patru luni care urma să fie botezată chiar în acest weekend.

După ce a comis fapta, femeia l-a sunat pe tatăl micuților care a venit într-un suflet acasă, iar ceea ce a găsit l-a lăsat fără cuvinte. Cei doi copii muriseră deja.

O mamă din Mureș și-a ucis cu sânge rece proprii copii
Din primele informații se pare că femeia suferea de depresie, dăduse naștere recent și spunea că o doare foarte tare capul.
Aceasta a venit acasă și într-un episod de furie și-a omorât ambii copii.

Bunica copiilor spune că a vorbit cu femeia de dimineață și îi hrănea pe cei doi și nu îi vină să creadă că aceasta a recurs la un asemenea gest.

Bătrâna crede că mama micuților ar fi fost diagnosticată cu depresie, căci își creștea copii mai mult singur, tatăl fiind plecat cu munca. Ea și tatăl copiilor erau căsătoriși de trei ani.

Bărbatul este în stare de șoc și spune că soția lui l-a anunțat la telefon că a dat cu cei mici „de pământ”, după ce a suferit o criză de nervi.

A ajuns acasă iar imaginea a fost absolut dezolantă: un copil nu mai mișca, era deja mort, iar celălalt era resuscitat de medicii de pe salvare. Într-un moment de disperare tatăl a încercat să-i facă unui copil respirație gură la gură, dar totul a fost în zadar.
„M-a sunat şi mi-a spus că a apucat-o brusc o criză de nervi, a dat cu ei de pământ.

Am venit repede. Unul dintre copii nu mai respira, al doilea era resuscitat.(…) Se văita că o durea capul. A fost la medic şi i-a dat medicamente”, a povestit tatăl pentru observator.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.