Cu câți bărbați s-a iubit Maria Constantin. A mărturisit chiar ea, fără pic de rușine

Maria Constantin a devenit cunoscută în urma relației amoroase cu regretatul Marcel Toader. Dincolo de această legătură cu fostul jucător de rugby, artista de muzică populară a avut și alte relații cu parteneri celebri. Cea care a mărturisit de curând cu câți bărbați s-a iubit a fost chiar Maria Constantin, care a vorbit cu sinceritate despre relațiile sale cu diferiți bărbați celebri, de-a lungul timpului.

Cu ce bărbați s-a iubit Maria Constantin

Este o femeie frumoasă și tânără, însă până la vârsta de 34 de ani Maria Constantin a trecut prin mai multe experiențe, în special în plan amoros. Cântăreața de muzică populară s-a făcut remarcată în special datorită legăturii sale cu Marcel Toader, de care a divorțat însă înainte ca fostul jucător de rugby să se stingă. Cu toate că a avut și momente dificile în viața sa, Maria Constantin a rămas o femeie curtată de bărbați, chiar ea recunoscând că s-a iubit cu câțiva parteneri celebri.

Maria Constantin povestea în urmă cu un an de zile, într-o emisiune TV, că a avut doar cinci relații de iubire, iar două dintre acestea au fost alături de bărbați importanți în showbiz. Pe lângă mariajul său cu Marcel Toader, cântăreața a trăit o poveste de dragoste și cu fotbalistul Dacian Varga.

Cu câți bărbați celebri s-a iubit Maria Constantin
Cu câți bărbați celebri s-a iubit Maria Constantin

Mariajul cu Marcel Toader

Doar doi ani de zile au fost căsătoriți Maria Constantin și Marcel Toader. Povestea lor de iubire a fost curmată brusc de un scandal izbucnit în urma acuzațiilor lui Marcel la adresa soției sale, pe care o făcea responsabilă de infidelitate. Cei doi au divorțat furtunos. Ulterior, Marcel Toader a decedat, iar fosta lui parteneră a vorbit despre relația sa din ultimele zile de viață ale regretatului sportiv.

Nu am mai vorbit despre viața mea personală. Aceste lucruri au trecut. Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg. Au fost aproape 4 ani de relație, 2 ani de căsătorie. Eram separați (n.red. în momentul morții lui Marcel Toader), fiecare era cu viața lui. Am ales să mă retrag din scandal, pentru că am vrut ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu. S-au scris și s-au spus atât de multe lucruri neadevărate. Am ales să închei definitiv acest capitol din viața mea, spunea Maria Constantin.

Legătura artistei cu fotbalistul Dacian Varga

Maria Constantin şi Dacian Varga au fost împreună timp de un an de zile. Deși mulți credeau că relația lor este una fericită, cuplul a luat decizia de a se despărți brusc. Niciunul dintre ei nu și-a dorit să expună problemele din cuplu, astfel că lucrurile s-au petrecut în cea mai mare discreție. Se pare că cei doi s-ar fi axat mai mult pe carieră și activitățile din afara cuplului, iar acest lucru i-a făcut să se distanțeze.

Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie, spunea Maria Constantin după despărțirea de Dacian Varga.

Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste

Pentru o bună perioadă de timp, Maria Constantin a preferată să păstreze pentru ea relațiile amoroase, astfel că vedeta nu a mai apărut în public să vorbească despre viața intimă.

În ultimii doi ani de zile, n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât, a spus Maria Constantin.

Cu toate acestea, artista a reușit să treacă peste perioadele dificile, astfel că a recunoscut că iubește din nou. În sfârșit, Maria Constantin și-a găsit echilibrul în brațele unui bărbat chipeș, Robert Stoica. Actualul iubit al cântăreței ar fi însă însurat și ar avea un copil, potrivit surselor cancan.ro. Totuși, bărbatul şi soţia sa ar fi separaţi, însă nu au divorţat cu acte.

Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor. Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum, a declarat Maria Constantin.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.