Cum a reactionat Anamaria Prodan cand a aflat ca este din nou insarcinata: “Doamne, Dumnezeule, gata!”

Anamaria Prodan a fost extrem de fericita cand a aflat ca este insarcinata cu un baietel.

Impresara are doua fete din fosta casnicie cu Tibi Dumitrescu, pe Sarah si Rebecca, si un baiat din casnicia cu Laurentiu Reghecampf!

Vedeta a facut dezvaluiri inedite despre momentul in care a aflat ca este din nou insarcinata.

Anamaria Prodan traveresează una dintre cele mai dificile perioade din viața sa.

Este nevoită să treacă printr-un divorț care este departe de a se încheia după ce Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

Chiar dacă a declarat că nici ea nu se lasă mai prejos și că în viața ei există un bărbat dintr-o altă țară, sexy impresara își dorește foarte mult ca, mai întâi de a-și dezvălui iubitul, să știe că toți copiii ei nu mai sunt în suferință după plecarea tatălui lor.

După căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu din care au rezultat două fete, Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să aibă și un băiat.

Visul i-a devenit realitate după ce a rămas însărcinată cu Bebeto in timpul casniciei cu Laurentiu Reghecampf.

Acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei, mărturisind că fericirea a fost atât de mare încât aproape a leșinat.

Anamaria Prodan a mărturisit că nu îl poate urî vreodată pe fostul ei soț, chiar dacă i-a adus foarte multă suferință, pentru că i-a dăruit cel mai frumos cadou posibil, pe Bebeto.

„Când am aflat că sunt gravidă cu Bebe, că mi-am dorit atât de mult un băiat, încât aproape am leșinat. A fost așa ceva: Doamne, Dumnezeule, gata”.

De asta nu aș putea niciodată să îl urăsc pe Reghecampf. Mi-a dat cel mai frumos cadou din univers”, a dezvăluit Anamaria Prodan în cadul poscat-ului lui Damian Drăghici.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.