Cum arată casa Adrianei Bahmuțeanu. Înainte arăta ca o peșteră, iar acum prețul pleacă de la 150.000 de euro

După divorțul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu s-a mutat într-o locuință din centrul Bucureștiului.

Aceasta a cumpărat apartamentul în urmă cu 15 ani și l-a renovat după bunul plac. Casa în care locuiește Adriana Bahmuțeanu are un aer vintage și detaliile simbolice se află la orice pas.

Adriana Bahmuțeanu locuiește într-o casă superbă din mijlocul Bucureștiului. Ei bine, aceasta s-a mutat aici după divorțul de Silviu Prigoană.

Fosta prezentatoare TV este foarte mândră de casa ei și de modul în care a transformat-o. Aceasta a spus că a achiziționat locuința în urmă cu aproximativ 15 ani. La acel moment, casa se afla într-o stare deplorabilă, însă asta nu a contat pentru Adriana Bahmuțeanu pentru că oricum avea de gând să o renoveze după bunul plac.

Reparațiile și reamenajorile au durat un an de zile, dar vedeta este mândră de ceea ce a reușit să facă.

„Am locuit aici în mai multe etape. Am cumpărat casa când eram tânără. Mie îmi plac vechiturile, casele vechi. Am găsit această casă… deci nu zic cum era aici.

Arăta ca o peșteră. Nu fusese renovată de 40 de ani. Am cumpărat-o așa pentru că atunci când îți cumperi o casă, vrei s-o faci după placul tău”, a spus Andriana Bahmuțeanu.

Cât a costat casa în care locuiește Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a avut mult de lucru pentru a tranforma casa așa cum își dorea. Aceasta a demolat, a schimbat bucătăria, a văruit, reamenajat, a cumpărat diverse lucruri, dar nu a renunțat la aerul vintage al casei.

Pe de altă parte, chiar dacă este fericită și se simte foarte bine în casa ei, Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că îi este foarte greu să facă curat.

Fiind o casă în mijlocul Capitalei, praful se pune foarte repede. În ceea ce privește prețul, vedeta a spus că a scos din buzunat peste 150.000 de euro pentru achiziționarea casei.

„Nu mai știu cât a costat casa, nu mai știu, prețul pieței, cât este și acum. În prezent, un apartament în zona asta, în zona centrală, pleacă de la 150.000 de euro și crește pe măsură ce are și alte îmbunătățiri. Această casă, având multe îmbunătățiri, e posibil să crească, dar pentru mine e căsuța mea în care mă simt bine, nici nu mai contează cât a costat și cât am băgat în ea”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Pentru Adriana Bahmuțeanu e un loc de relaxare

Adriana Bahmuțeanu se mai confruntă și cu o altă problemă pe lângul praful care se așterne foarte repede. Este vorba despre gândaci. Vedeta a spus că de două ori a făcut dezinsecție atât în casă, cât și în bloc.

Pe de altă parte, aceasta a mai spus că pe scară sunt și șobolani și îi este teamă ca rozătoarele să nu pătrundă și în casă. Trecând peste aceste aspecte, fosta prezentatoare TV a spus că, oricât de stresată ar fi, atunci când ajunge acasă se relaxează instant.

„Oricât aș fi de obsită și oricât aș fi de stresată, când intru aici mă relaxez. Efectiv, este o casă pe care mi-am făcut-o după gustul meu”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.