Cum arată Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, la aproape 20 de ani. E plin de tatuaje. FOTO

Mario Mutu este de nerecunoscut. Fiul actriței Alexandra Dinu și al fostului mare fotbalist Adi Mutu are aproape 20 de ani și este un cavaler în toată regula. Tânărul are planuri mari de viitor și vrea să facă o carieră care să-i facă mândri pe faimoșii săi părinți.

Cum arată acum Mario, fiul lui Adi Mutu, la aproape 20 de ani

La aproape 20 de ani, Mario Mutu s-a schimbat radical. Plin de tatuaje, cu atitudine de băiat rău și un zâmbet cuceritor, Mario Mutu s-a împrietenit cu gașca lui Alex Velea de la Golden Boy Society.

Deși a locuit 15 ani departe de România, alături de mama lui, actrița Alexandra Dinu, fiul lui Adi Mutu s-a întors în țara sa natală și are planuri mari pe parte profesională.

  Mario Mutu a vorbit, acum ceva timp, despre cum i-a influențat viața faptul că a avut părinți celebri. Tânărul susține că, deși a avut tot ce și-a putut dori, mulți oameni s-au apropiat de el tocmai din acest considerent, nu pentru a fi prietenii lui cu adevărat.

  „E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.

  Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut.”, a declarat Mario Mutu la Showbiz Report.

  Ce relație are Mario Mutu cu tatăl său

  Deși numele Mutu are greutate în istoria fotbalului românesc, Mario nu este pasionat de sportul rege, ci practică baschet de mai bine de 9 ani de zile. Tânărul este copia fidelă a tatălui său, având aceleași trăsături impunătoare precum fostul mare fotbalist Adrian Mutu.

  În ceea ce privește relația pe care o are cu părinții săi, Mario Mutu a recunoscut că i-a fost dificil să crească fără o figură paternă prezentă în viața sa de zi cu zi.

  Cu toate acestea, fiul lui Adi Mutu nu are nimic să-i reproșeze tatălui său. Mario este mai apropiat de mama sa, actrița Alexandra Dinu.

  „Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată.”, a mai adăugat tânărul.

  Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.