Cum au reacționat copiii Prinților de Wales când au aflat că străbunica lor, Regina Elisabeta a II-a, s-a stins. Ce a spus imediat micul Prinț Louis

Kate Middleton, Prințesă de Wales, a fost cea care i-a înștiințat pe copiii ei despre moartea străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a.

Iată și care au fost reacția lor, dar și care au fost primele cuvinte pe care mezinul, Prințul Louis, le-a spus la auzul veștii.

Cum au reacționat copiii Prinților de Wales când au aflat că străbunica lor, Regina Elisabeta a II-a, s-a stins. Ce a spus imediat micul Prinț Louis

Kate Middleton a fost cea care le-a dat copiilor vestea sfâșietoare că străbunica lor, Regina Elisabeta a II-a, nu mai trăiește.

Cu greu, cu inima strânsă, în cuvinte pe care cei mici să le poată înțelege și să le poată ducă.

Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis știu deja că străbunica lor dragă a murit și, cu siguranță, nu le-a fost ușor să audă asta.

În presa străină au ajuns informații și despre prima reacție a micului Prinț Louis și ce a spus imediat cum a auzit că n-o să-și mai vadă niciodată străbunica.

Potrivit expertului regal și editorului Sunday Times, Roya Nikkhah, în timp ce se întâlnea cu

susținătorii în fața Castelului Windsor, sâmbătă, Kate Middleton a dezvăluit ce a spus Prințul Louis ca răspuns la vestea decesului Reginei.

„Louis a spus că străbunica, cel puțin, este cu străbunicul acum”.

Se pare că Prințesa de Wales ar fi avut ochii plini de lacrimi pe tot parcursul conversației.

Roya Nikkhah a postat pe Twitter:

„O Prințesă de Wales, emoționată, a povestit unui grup de copii ce a spus Prințul Louis despre #Regină:

„Cel puțin, străbunica este cu străbunicul acum”, în timp ce un alt susținător a spus: „A fost foarte frumos”, să îi vadă pe William, Harry, Kate și Meghan împreună”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.