Cum l-a umilit Mihai Bobonete pe Dani Oţil, în faţa tuturor… Ce a putut să zică, la Pro TV: „Dacă era Mihaela aici…

În cadrul unui ediții a sezonului cu numărul 13 de la „Românii au Talent”, Andrei Gârjob a venit să facă un număr de magie. Imediat cum l-au văzut, prezentatorii și jurații au sesizat asemănarea sa cu Dani Oțil și au început să facă glume pe seama prezentatorului de la matinal. 

Sosia lui Dani Oțil a venit la „Românii au Talent” ca să impresioneze publicul și mai ales juriul cu trucurile sale de iluzionism. Nici bine nu a intrat pe platoul de filmare, că cei doi prezentatori au început să facă glume pe seama vedetei de la Antena 1:

„Smiley: Zi tu că nu seamănă cu Dani Oțil, ești nebun?

Andrei: Eu am voie să-i spun numele? Atât de mult? Nu e blasfemie? 

Pavel Bartoș: Nu că acum apare numele lui și în prime time.

Smiley: Cum era mă dacă era și Mihaela (Mihaela Rădulescu, n.r.) aici?

Pavel Bartoș: Îl făcea șnițel! Șnițel îl făcea”

Dialogul dintre cei trei și, mai ales, replicile celor doi prezentatori, fac aluzie la povestea de iubire dintre Dani Oțil ți Mihaela Rădulescu, fostă jurată a emisiunii de talente de la PRO TV.

Mihai Bobonete, glume la adresa lui Dani Oțil pe scena „Românii au Talent”

Sosia lui Dani Oțil se numește Andrei Gârjob și are 34 de ani. Tânărul este iluzionist la un restaurant, unde face trucuri cu cărți de joc, dar merge și la evenimente private. Concurentul de la „Românii au Talent” a ales cel de-al 13-lea sezon pentru că crede în legătura dintre această cifră și magie.

La finalul numărului său de magie, Mihai Bobonete l-a ironizat, spunând:

„Uite abia acum se întâmplă magia. Doamnelor și domnilor, Dani Oțil!”. Toată lumea a început să râdă. Tânărul s-a enervat vizibil, dar apoi și-a continuat numărul. Glumele nu s-au oprit aici, pentru că juratul de la „Românii au Talent a continuat și când i-a acordat votul, spunând: „Dani, din partea mea, ai un da”.

În final, Andrei a plecat acasă cu patru de „da” și a ținut să le spună juraților: „Vă mulțumim amândoi, eu cu Dani (Dani Oțil, n.r.)”. Apoi, Mihai Bobonete le-a povestit colegilor de la PRO TV că era convins, când l-a întâlnit pe magician, că este Dani Oțil, rămas fără bani de la Antena 1.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.