Cum să economisești curent electric atunci când folosești mașina de spălat rufe. Trucul pe care nimeni nu îl știa

Electrocasnicele sunt cele care au salvat lumea și ne-au ușurat complet munca tuturor, dar, ca orice are dezavantaje, prezintă și o mulțime de dezavantaje.

Printre cele mai utilizate electrocasnice se numără mașina de spălat, despre care trebuie să știm că putem economisi curent electric atunci când o folosim.

Cum economisim cu mașina de spălat
La fel ca alte aparate electrocasnice, mașina de spălat consumă destul de mult curent electric.

În ultima perioadă, am fost martorii unor scumpiri semnificative în ceea ce privește energia, motiv pentru care nu ar strica deloc câteva sfaturi care să ne ajute să economisim.

Se spune că spălarea la 30 de grade în loc de 40 de grade este cheia pentru a economisi.

Mai exact, conform specialiștilor, spălarea hainelor la 30 de grade consumă cu aproximativ 40% mai puțină energie electrică.

De altfel, poate fi folosit și modul ecologic. Majoritatea mașinilor de spălat noi au această funcție, care reduce cheltuielile la capacitate maximă, astfel încât consumul să fie cel mai avantajos. Această Setare folosește atât un timp mai scurt, dar și o cantitate mai mică de apă.

Trucuri pentru mașina de spălat

Este important să știm să și dozăm capacitatea de haine pe care o introducem în mașina de spălat.

Specialiștii spun să băgam atâtea haine cât intră și nu mai putine, pentru a economisi. De altfel, nu trebuie să exagerăm cu spălarea articolelor vestimentare dacă nu este cazul.

Mașina de spălat rufe trebuie să fie bine întreținută pentru a-și păstra eficiența pe termen lung și dezinfectată constant.

Folosește moderat un produs special ce împiedică depunerea calcarului și așa vei prelungi viața electrocasnicelor și chiar le vei îmbunătăți consumul de energie.

Nu trebuie să supraîncarci cuva sau să uiți obiecte în buzunarele hainelor, care mai apoi să se strecoare în locurile nepotrivite ale mașinii și să provoace daune mari.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.