Dani Otil a rupt tacerea! Prima reactie, dupa ce Gabriela Prisacariu a umilit-o pe Mihaela Radulescu la Antena 1:

Moment inedit pe scena de la iUmor! Gabriela Prisacariu a aparut in fata juriului si a facut un roast in care a atacat-o

pe Mihaela Radulescu, fosta partenera a sotului ei. Dani Otil a facut primele declaratii si a marturisit ca nu se astepta la unele glume.

Dani Otil a facut primele declaratii, dupa ce sotia lui a facut o remarca taioasa la adresa Mihaelei Radulescu pe scena de

la iUmor. Vedeta a ocupat pentru o editie scaunul de jurat si a marturisit ca a fost o experienta intensa si ca nu se astepta la unele glume.
Matinalul de la Antena 1 s-a aratat surprins de roast-ul pe care sotia lui l-a pregatit in cadrul emisiunii de umor.

Vedeta a lasat sa se inteleaga ca replica la adresa Mihaelei Radulescu l-a luat prin surprindere.

„Am fost în juriu(…). A fost o seară intensă. Am râs, am jurizat, mi-am asumat niste glume la roast…

La unele mă așteptam, altele m-au surprins…Oamenii inteligenți înțeleg umorul în toate formele”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Gabriela Prisacariu a scris o serie de glume la adresa lui Dani Otil, iar una dintre ele a facut referire si la Mihaela Radulescu, fosta iubita a acestuia.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani…

Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.