De ce Diana Lupescu nu apare niciodata langa Mircea Diaconu?

In ultimele luni, viata lui Mircea Diaconu a fost extrem de agitata. S-a luptat cu ANI, a avut parte de o campanie electorala pentru europarlamentare pe care si-a facut-o singur si a fost independentul care a reusit sa castige un mandat de europarlamentar cu un numar de voturi impresionant.

In toata aceasta perioada, Diana Lupescu, femeia cu care-si imparte viata de 30 de ani, a lipsit.

Toata lumea a fost cu ochii pe Mircea Diaconu in campania electorala pe care si-a facut-o singur, ajutat de cativa oameni apropiati.

Printre cei care l-au sprijinit in campanie au fost fiica lui, Ana Diaconu, si Tudy Ionescu, barbatul devenit celebru dupa aventura pe care a avut-o cu Oana Zavoranu pe vremea cand aceasta era casatorita cu Pepe.

Nici in imaginile din timpul campaniei, nici in cele de la sediul de campanie, din momentul in care se anunta victoria, nu se afla Diana Lupescu.

Actrita a lipsit cu desavarsire in aceasta perioada. Multi s-au intrebat de ce sotia lui Diaconu nu i-a fost alaturi, de ce nu a aparut si ea, daca nu in campanie, macar la finalul acesteia? Ei bine, motivul a fost dezvaluit chiar de Diana Lupescu.

Diana Lupescu a avut probleme si in perioada in care Mircea Diaconu a fost directorul Teatrului Nottara, si in perioada in care acesta a fost parlamentar.

S-a spus ca actorul, devenit politician, si-a avantajat nevasta care, in toamna anului trecut, a fost numita in functia de regizor artistic al Teatrului Nottara.

“Eu sunt o fire orgolioasa si ma deranjeaza foarte tare faptul ca toata lumea imi ia toate reusitele si le pune in seama altcuiva.

In perioada in care sotul meu a fost directorul teatrului, in 4 ani, eu nu am jucat decat un rol”, s-a plans Diana Lupescu intr-un interviu acordat la inceputul anului.

Asa ca fanii lui Mircea Diaconu sustin ca actrita a preferat sa nu se arate in aceasta perioada, pentru a nu se mai spune despre ea ca este avantajata de postura de sotie de europarlamentar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.