De ce s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu. S-au împlinit 10 ani de când băiatul lui a ales să-și pună capăt zilelor

Florin Călinescu a trecut prin multe drame de-a lungul vieții. În urmă cu 10 ani, cu doar șapte zile înainte de ziua sa de naștere, îndrăgitul om de televiziune Florin Călinescu a primit o lovitură grea.

Luca, fiul său în vârstă de doar 24 de ani, și-a pus capăt zilelor, după o depresie. Acesta era la Praga, unde lucra la producţia unui scurtmetraj.

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis la doar 24 de ani

Luca era fiul cel mic al lui Florin Călinescu. În urma unei depresii care l-a făcut să ia această decizie, s-a spânzurat în camera unui hotel din Praga. Fiul lui Călinescu se afla în Praga pentru cel mai important proiect al său cinematografic. Tânărul studiase cinematografia la „John Moores University”, din Liverpool.

De ce s-a sinucis fiul lui Florin Călinescu

Evident că au existat tot felul de presupuneri legate de moartea lui Luca, dintre care nu au lipsit consumul de droguri sau de alcool.

Totuși, autopsia medicilor a stabilit că Luca nu consumase droguri și nici alcool înainte să se sinucidă.

Depresia l-a făcut să se sinucidă pe fiul lui Florin Călinescu

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, suferea de o depresie severă de care nimeni nu știa, scrie fanatik.ro.

Acesta ar fi ținut doar pentru el gândurile și emoțiile triste până când a decis să renunțe la viață.

Singurele imagini cu soția lui Florin Călinescu. Anmary a murit chiar de ziua ei

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Maestrul se bucură de mare succes și este foarte iubit de o mulțime de români, dar asta nu a fost de ajuns pentru a fi fericit.

Viața lui nu a fost deloc una ușoară, pentru că și-a pierdut soția de mai bine de 15 ani, precum și fiul și fetița, ambii de vârste tinere.

Imagini de excepție cu soția lui Călinescu

Florin Călinescu se numără printre cei mai cunoscuți actori ai României. Este recunoscut pentru talentul său și nu există niciun român care să nu îl cunoască.

Chiar dacă mereu este cu zâmbetul pe buze, sufletul îi este plin de suferință, pentru că toată viața lui a fost una grea.

Florin Călinescu și-a pierdut soția în anul 2005, pe Ana Maria. Cei doi s-au căsătorit în anul 1978, dar soarta i-a despărțit în anul 2005, când aceasta a murit. Cei doi au avut o pasiune comună, teatrul, lucru ce i-a apropiat și mai mult pe cei doi soți.

Anmary a fost o femeie excepțională și Călinescu a iubit-o foarte mult. Relația lor s-a întărit și mai tare când femeia a adus pe lume o fetiță. Bucuria nu a ținut prea mult pentru proaspeții părinți, pentru că inima ei a încetat să mai bată la doar cinci luni de la naștere. Suferința nu a putut fi descrisă în cuvinte de cei doi.

Chinul nu se termina pentru Florin atunci, pentru că în 2005 a plecat din această lume și Anmary. Ea a fost o femeie mereu veselă, cu zâmbetul pe buze, pe care cancerul a ucis-o chiar de ziua ei, când urma să împlinească 47 de ani. S-a luptat mult cu boala și voia să o învingă, dar organismul ei a cedat.

Florin Călinescu a rămas apoi doar cu cei doi fii ai săi pe care Anmary i-a adus pe lume, dar tragediile au continuat să se țină de urma sa. Fiul său cel mic a dezvoltat o depresie puternică, despre care nu a vorbit cu nimeni și pe care nu a tratat-o. Tânărul studia filmul la Praga și avea o carieră de succes, dar nimeni nu știe ce era în sufletul său.

Acesta a recurs la gestul extrem pe când avea doar 24 de ani, lucru ce l-a distrus și mai tare pe Călinescu. Singurul de care se mai poate bucura acum este fiul său cel mare, de care este foarte mândru, mai ales că i-a oferit și nepoți.

Mai mult, acesta a devenit și un influent om de afaceri. Și-a deschis de curând un magazin în Brașov un magazin cu produse bio de care este foarte mulțumit și care i-ar aduce venituri considerabile.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.