DE NECREZUT! CUM SE VA DA DARUL LA NUNTA LUI GEORGE SIMION CU ILINCA MUNTEANU DE LA MĂCIUCA, DE PE 27 AUGUST 2022? „SĂ VIREZE BANII PRIN CONT BANCAR”

George Simion (35 de ani) și aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu (24 de ani), s-au pregătit sârguincios să își pună pirostriile.

=Vineri, 26 august 2022, are loc cununia civilă a celor doi, urmând ca sâmbătă, 27 august 2022, cei doi să se cunune religios în comuna Măciuca, județul Vâlcea. Iată cum se va da darul la nunta liderului AUR cu partenera sa de viață!

În acest weekend are loc un eveniment major! George Simion și partenera sa de viață, Ilinca Munteanu, se căsătoresc.

În cursul zilei de 26 august are loc cununia civilă a celor doi, urmând ca sâmbătă, 27 august 2022, cei doi să se cunune religios în comuna Măciuca din județul Vâlcea.

La eveniment sunt așteptate mii de persoane, iar darul de nuntă, potrivit celor doi îndrăgostiți, nu este obligatoriu.

Astfel, persoanele care doresc să ofere bani la nunta lor, o pot face pentru o cauză nobilă. Banii respectivi vor fi destinați persoanelor care nu au posibilitatea de a beneficia de asistență medicală.

”Nunta este un prilej de bucurie. Cel mai mare cadou pentru noi este ca toți cei care vor să ne fie alături în această zi să fie acolo, fără a-și pune problema unei sume de bani.

Așadar, darul/cinstea sau ajutorul pentru tinerii însurăței este OPȚIONAL la nunta noastră.

Cei care vor să ofere o sumă de bani, am prefera să o facă la petrecere sau prin cont bancar către Fundația aleasă de noi, iar banii vor merge pentru oamenii necăjiți care nu au posibilitatea de a beneficia de asistență medicală”, au transmis George Simion și Ilinca Munteanu.

Nunta lui George Simion, plină de surprize

La nunta lui George Simion cu Ilinca, surprizele se vor ține lanț.

Recent, George Simion a cumpărat o varietate mare de legume pe care spune că a cheltuit 7.000 de lei.

Întrebat dacă invitații săi nu vor primi și carne la nuntă, Simion a lămurit misterul – vedeta evenimentului, din punct de vedere culinar, va fi un ceaun de 2 tone de vânat în care vor intra și legumele.

”Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare.

Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente.

Așa că avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni din Fălticeni și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”, explicat George Simion la Antena 3.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.