De SALVAT! Fursecuri de casă cu gem: Se prepară din 180g făină, 100g unt, 150g gem, 80g zahăr și…

Fursecuri

de casă cu

gem, tare

bune și sfărâmicioase – Se prepară din 180g făină, 100g unt, 150g gem, 80g zahăr și… Ingrediente necesare: 100 g unt / 1 ou / 80 g zahăr / Un praf de sare / 80 ml smântână 20% / 2 linguri zeamă de portocale / 1 linguriță praf de copt / 180 g făină / 150 g gem.

Mod de preparare: Amestecăm făina cu praful de copt și cernem totul într-un bol încăpător.

Separat, mixăm untul moale împreună cu zahărul după care adăugăm și sarea și oul și omogenizăm. Adăugăm și zeama de portocale și smântâna și amestecăm din nou.

La final adăugăm și făina și mixăm la viteză mică. Transferăm aluatul astfel obținut într-un poș. Tapetăm o tavă mare cu hârtie de copt.

Formăm fursecurile cu ajutorului poșului, pe tava pregătită. Coacem fursecurile timp de 10-15 minute, la cuptorul preîncălzit la 180 de grade. După ce se răcesc puțin, le lipim 2 câte 2 cu gemul preferat și le dăm prin zahăr pudră. Savurați cu poftă! Poftă bună!

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.