Decizia luată de Meghan după decesul Reginei Elisabeta. Ce gest neașteptat a făcut

Meghan Markle a luat o decizie neașteptată după decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Anunțul a fost făcut azi, după ce soțul ei, prințul Harry, i-a adus un omagiu extrem de personal bunicii sale.

Meghan, ducesă de Sussex, a întrerupt difuzarea unor noi episoade din podcastul său de pe Spotify pe perioada doliului în memoria reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, potrivit unei alerte afişate luni de platforma de streaming muzical.

Prințul Harry, omagiu pentru bunica sa

La începutul aceleiaşi zile, soţul lui Meghan, prinţul Harry, i-a adus un omagiu extrem de personal bunicii sale, regretata regină Elisabeta a II-a, subliniind cât de mult preţuieşte timpul pe care l-a petrecut alături de aceasta şi cum îl va onora pe tatăl său în calitate de nou rege, informează Reuters.

În declaraţie, Harry şi-a arătat și admiraţia pentru felul în care regina şi-a exercitat atribuţiile de şef de stat şi de monarh, şi a vorbit, de asemenea, în mod emoţionant despre rolul acesteia de bunică.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în 2020, înstrăinându-se de atunci de familie şi aducând critici stridente la adresa Palatului Buckingham şi a modului în care au fost trataţi.

Cu toate acestea, cuplul şi-a făcut pe neaşteptate apariţia alături de prinţul William, moştenitorul tronului, şi soţia acestuia, Kate, la o plimbare în preajma Castelului Windsor, sâmbătă, ceea ce ar indica posibilitatea unei apropieri între fraţi.

La fel ca alți membri ai familiei regale, Harry s-a grăbit să fie alături de regină în timp ce starea acesteia se deteriora la Castelul Balmoral din Scoția, iar un purtător de cuvânt al moștenitorului tronului a declarat că o invitație pentru plimbarea de la Windsor a fost făcută de William.

O sursă din familia regală a descris evenimentul ca fiind o importantă dovadă de unitate într-un moment incredibil de dificil pentru familie.

Meghan întrerupe podcastul ei pe perioada doliului pentru Regina Elisabeta

Podcast-ul lui Meghan, care se intitulează „Archetypes” şi i-a avut printre invitaţi pe cântăreaţa americană Mariah Carey şi pe jucătoarea de tenis Serena Williams, se concentrează asupra „etichetelor care le îngrădesc pe femei”, conform descrierii de pe Spotify.

Ducesa de Sussex, cunoscută înainte drept Meghan Markle, a jucat în serialul de televiziune „Suits” înainte de căsătoria sa cu Harry.

Harry şi Meghan, care s-au mutat în California unde trăiesc alături de cei doi copii ai lor, se aflau în Europa pentru a participa la o serie de evenimente caritabile atunci când regina a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.