Diana Sosoaca cheama romanii in strada: “Este obligatoriu. Demisia lui Raed Arafat”

Diana Sosoaca, Senatoarea AUR, a facut scandal mare in fata Institutului Matei Bals si le cere romanilor sa iasa in strada. Aceasta a vrut sa intre in spital dar Jandarmii nu i-au permis acest lucru.

“Vreau sa ma duc inauntru la Matei Bals sa vad ce se intampla. Aici trebuie sa vina absolut toti parlamentarii sa ia atitudine.”, a spus Sosoaca.

Este obligatoriu sa existe cel putin o demisie. Si demisia principala este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece si Dansul nu cade niciodata. Daca mai pun si Colectiv inseamna ca avem patru. Daca mai pun si Lacul Stiughiol avem cinci. Daca mai pun si Muntii Apuseni avem sase.

Eu in acest moment ii cer pe cale oficiala demisia lui Raed Arafat.

Trebuie numiti alti oameni pentru ca toti cei care au fost pana acum nu au fost in stare sa rezolve problemele sistemului medical din Romania. Sunt atatia profesionisti care pot detine aceste functii, oameni care profeseaza.

Situatia in acest moment este foarte grava. Avem 5 morti. Trei sunt carbonizati si cu arsuri interne. Cum au ajuns sa fie carbonzati? Ce se intampla cu oxigenul in exces din acele saloane?

Avem reiterarea cazului de la Piatra Neamt si reiterarea situaiei de la Spitalul Giulesti. Eu nu doresc sa vad medici care sa fie anchetati si trimisi in judecata, si care sa plateasca pentru incompetenta altor persoane care puteau, prin deciziile lor, sa faca din sistemul sanitar unul competent si care sa functioneze ca afara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.