Diana Sosoaca, continua razboiul cu Raed Arafat:“Arafat conduce tot pe vreme Covid. Nu mai avem nici presedinte…”

Diana Sosoaca, senatoarea AUR a declarat ca nu se va vaccina impotriva coronavirusului. Mai mult, Sosoaca aduce acuzatii grave la adresa sefului DSU, Raed Arafat.

Invitata la „Sinteza Zilei”, avocata Sosoaca a spus clar ca nu va face vaccinul anti-coronavirus, sducand argumente proprii pentru a-si sustine punctul de vedere.  Senatoarea AUR a sustinut ca multi oameni au murit sau mor in numar mare si nu de coronavirus.

„Se moare si in afara caselor de batrani, se moare si in afara COVID-ului si se moare de multe alte boli in afara de COVID. Daca nu avem autopsii nu putem sti cu certitudine ca omul acela a murit de o boala provocata de COVID.Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a facut. Dansul da vina pe Ministerul Sanatatii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici presedinte, domnul Raed Arafat este presedinte”, a declarat Sosoaca.

“Se moare, in primul rand, in spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morti la domiciliu din cauza de COVID-19. Ministerul Sanatatii mi-a raspuns ca nu are asemenea date.Cum ajungi in spital, cum ajungi la ATI si mori de COVID.

Leave A Reply

Your email address will not be published.