Diana Șoșoacă îl desființează pe George Simion, chiar înainte de nuntă

Diana Șoșoacă a făcut câteva afirmații controversate despre fostul ei coleg de partid, George Simion, chiar înainte de nunta acestuia.Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, pentru Cetățeanul.net, Șoșoacă îl acuză pe Simion că cerșește pentru nunta sa, în timp ce salariul lui de parlamentar este deosebit de mare.

Ce spune Diana Șoșoacădespre Goerge Simion, chiar înainte de nuntă
Diana Șoșoacă nu are de gând să participe la deja celebrul eveniment care va avea loc mâine, în comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Ba mai mult. senatoarea se arată dezgustată de comportamentul fostului ei coleg și îl acuză pe acesta că cerșește cele necesare pentru nuntă, în timp ce are pe mână un salariu formidabil.

George Simion a afirmat că va dona 90% din tot ce se strânge la nuntă, dar nici așa nu a scăpat de gura senatoarei, care îl critică aspru.

„Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar.

Hai să zici, 90% donează, ok. Sar el spunea cu gurița lui, că un parlamentar are 10.000 de euro pe mână, ceea ce înseamnă

că el își bagă în buzunar, toți banii pe care statul român și conform legii tu trebuie să îi dai pe cabinetul parlamentar și pe consilieri și pe munca pe care o faci pentru Parlament și pentru poporul român.

Deci el, prin live-urile alea pe care le face, a recunoscut că el de fapt deturnează fondul care e acordat unui demnitar, pentru a trăi, a spus Diana Șoșoacă.

„Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine?

Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde.

Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a luat-o în vizor și pe Ilinca, mireasa lui George Simion. Aceasta o compătimește pe tânăra mireasă și consideră că mariajul dintre cei doi nu va fi unul de durată.

„Mie mi-e milă de fetița asta(n.r. Ilinca, soția lui George Simion). Are 22 de ani. Eu la 22 de ani mă și măritam, prima dată.

Pornești cu atâtea visuri… Normal ar trebui să ai lângă tine un om alături de care să pornești în viață. Ea e o fire romantică, e o fată visătoare și, din punctul meu de vedere, la cum e politica… nu o văd bine”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.