Doi părinți din Botoșani sunt sfâșiați de durere. Fiul lor a fost omorât în bătaie în Spania, iar celălalt a murit la aflarea veștii tragice

O familie din Botoșani este sfâșiată de durere în urma unei întâmplări cutremurătoare. Un fiu a murit în Spania, după ce a fost bătut, iar fratele său a făcut infarct și a murit când a aflat vestea.

Unul dintre frați a murit în Spania, după ce a fost bătut cu bestialitate, iar celălalt frate al său a făcut infarct și s-a stins din viață când a aflat vestea tragică.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât spaniolul care a provocat nenorocirea este cercetat în libertate, în țara sa natală.

George Cojocaru avea 43 de ani, era din Dorohoi și a murit la sfârșitul luni august, într-un spital din Spania, după ce a fost bătut cu bestialitate într-un local. Când a aflat că fratele său este în comă, celălalt băiat al familiei, internat și el într-un spital din București, a făcut infarct și a decedat.

Părinții răposaților trăiesc un coșmar

Părinții celor doi bărbați sunt sfâșiați de durerea și de soarta celor doi. Aceștia cer închisoarea pentru acesta, iar o rudă a decis să facă publică drama familiei pe rețelele de socializare.

„Nu știm pe ce considerente se continuă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică, poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei, poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uita acest incident nefericit”, a scris Mirela Constantinescu, potrivit Ziare.com.

Din neferecire pentru familie, deocamdată nimeni nu le-a sărit în ajutor cu privire la această situație teribilă prin care trec, motiv pentru care, o rudă a încercat să transmită oamenilor suferinta prin care trec.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.