DOLIU din nou în muzica românească

Este doliu în lumea muzicii românești. A murit un saxofonist cunoscut în țara noastră. El cânta și cu vocea și avea o formație de mare succes.

În ziua fatidică se întorsese de la o cântare și a sfârșit în apartamentul în care stătea peste noapte. Familia și toți cei care l-au cunoscut și i-au apreciat talentul sunt în stare de șoc.

A murit saxofonistul Neluțu Rusu

Neluțu Rusu avea 52 de ani și a lăsat în urma sa o familie îndurerată. În cazul său, oamenii legii au deschis un dosar de moarte suspectă. Saxofonistul a fost găsit fără viață în apartamentul în care stătea după o cântare.

El fusese la priveghiul unui lider al rromilor, în Câmpulung Muscel. După ce a cântat, s-a retras în apartamentul pus la dispoziție de familia defunctului. A doua zi dimineață, Neluțu Rusu a fost găsit fără suflare.

Doliu în muzica românească. Artist găsit fără viață după o cântare

Toți cei care l-au cunoscut și i-au fost apropiați sunt în stare de șoc. Unul dintre ei este Petrică Nicoară, prieten cu saxofonistul. El a declarat că nu îi vine să creadă că Neluțu Rusu nu mai este. A povestit despre regretatul artist că era un om foarte sensibil, care lăcrima imediat când i se povestea ceva emoționant.

Nu am cuvinte! M-a făcut să-l îndrăgesc mai mult ca pe un frate. Nu pot să cred, vreau să știu că e viu, vreau să știu că există în mintea mea, n-am cuvinte de durere (…) El a fost un om sănătos, voios, mă suna, îmi cânta, vorbeam, glumeam, ne făceam proiecte… nu pot să înțeleg de ce s-a întâmplat treaba asta, a declarat Petrică Nicoară pentru Star Popular.

Familia lui Neluțu Rusu l-a condus pe artist pe ultimul drum

Înmormântarea lui Neluțu Rusu a avut loc luni, 21 februarie 2022. De departe, cei mai afectați de această tragedie, sunt membrii familiei saxofonistului. Neluțu Rusu era căsătorit și avea trei fiice. Printr-un mesaj pe rețelele de socializare, soția artistului a anunțat că munca lui va continua pentru că Formația Neluțu Rusu va funcționa și de acum înainte.

Una dintre fiicele artistului a spus că tatăl ei le va cânta îngerilor cum știe el mai bine. Dumnezeu să-l odihnească!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.