DOLIU in lumea artistica!A murit o vedeta cunoscuta la doar 43 de ani. –>

Actrița Lindsey Erin Pearlman a fost găsită fără suflare vineri, într-un cartier rezidențial, după cum anunță publicația The Sun.

Actrița deja dispăruse de câteva zile și nimeni nu a mai știut nimic de ea, până în momentul în care trupul neînsufelțit i-a fost găsit. Oamenii legii sunt cei care au descoperit-o pe actriță decedată. Din păcate, căutările disperate ale familiei și poliției au fost fără niciun rezultat, ea nemafiind găsită în viață.

Doliu la Hollywoord. Actrița Lindsey Erin Pearlman a fost găsită moartă
O altă tragedie a marcat lumea filmului. Trupul uneia dintre cele mai iubite și cunoscute atrițe a fost găsit fără suflare. Actrița Lindsey Erin Pearlman s-a stins din viață, la doar 43 de ani.  Oamenii legii sunt cei care au găsit-o moartă vineri, într-un complex rezidențial din Los Angeles.

social media
Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, Lindesy Erin Pearlman a fost văzută pentru ultima data duminica trecută, în perioada de prânz a zilei. De asemenea, de atunci nimeni nu a mai știut nimic despre ea, dacă i s-a întâmplat ceva sau unde se află.

Durerea pe care o simte soțul vedetei este inimaginabilă. Bărbatul a transmis un mesaj plin de tristețe, pe contul său de Instagram.

„Poliția a găsit-o pe Lindsey. Ea a plecat dintre noi. Sunt distrus.”, a fost mesajul transmis de Vance Smith, soțul actriței, pe pagina lui de Instagram.

Familia actriței, căutări disperate

captură tv
Pentru că nimeni nu mai știa nimic de ea, rudele și apropiații au făcut tot posibilul pentru a afla unde se află aceasta. Autoritățile au făcut publice imaginile actriței, iar verișoara acesteia a postat un mesaj pe contul său de Twitter. Foarte multe persoane și-au adunat forțele și s-au mobilizat, pentru a începe căutările disperate.

„Locuitoriidin los Angeles, verișoara mea – Lindsey Pearlman – a dispărut. Ultimul apel la telefonul ei a fost din Sunset Boulevard. Unchiul meu oferă o recompensă celor care oferă informații utile.”, a scris Savannah Pearlman, verișoara acesteia, pe contul său de Twitter.

Actrișa Lindsey Pearlman a fost cunoscută și a devenit celebră datorită serialelor „Chicago Justice”, dar și pentru participarea în sitcomul „American Housewife”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.