Doliu in lumea cinematografiei internationale. Anuntul trist a facut chiar de copiii ei: „A murit dupa o lupta cu…”

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Cheers” din anii 1980 și 1990, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui comunicat al familiei.

Alley a câștigat un premiu Emmy pentru rolul de manager de pub în popularul serial.

Născută în Wichita, Kansas, actirța a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” și în seria de filme „Look Who’s Talking”.

Comunicatul familiei nu a specificat ce cancer avea, dar a precizat că acesta a fost „descoperit recent”.

„A fost înconjurată de cea mai familie și a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și pentru orice aventuri o așteaptă”, a continuat comunicatul. „Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o și mai uimitoare mamă și bunică „.

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme „Uite cine vorbește”, i-a adus un omagiu pe Instagram. „Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie”, a scris el alături de o fotografie cu ea.

„Știu că ne vom revedea”, a mai scris Travolta.

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson, potrivit Mediafax.

Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularității sale și a continuat să apară până la sfârșitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câștigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David’s Mother”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.