Doliu în lumea manelelor!

Doliu în lumea maneliștilor! Adrian Minune e devastat de pierderea suferită. „M-am întristat. Nu știu exact cum s-a întâmplat (tragedia). Nu-mi vine să cred că s-a dus așa dintre noi”, a spus celebrul manelist. Iată despre cine este vorba.

Doliu în lumea maneliștilor! Florin Bulat s-a stins din viață

Doliu în lumea maneliștilor! Nume mari din România, care obișnuiau să apară cu zâmbetul pe buze la marile evenimente sau pe micile ecrane, au, acum, inimile frânte, după ce au aflat că fratele unui cunoscut om de afaceri din România s-a stins din viață.

Este vorba despre Florin Bulat, fratele lui Gigi Bulat, un cunoscut om de afaceri din București, care deține un important centru comercial acolo. Florin Bulat a decedat în urma unui infarct. Trupul său neînsuflețit ar urma să fie adus, în curând, din Spania.

Adrian Minune a făcut primele dezvăluiri în acest caz, mărturisind că Florin Bulat ar fi murit în timpul vacanței.

„M-am întristat un pic, mi-am adus aminte de Florin, am înțeles că era în vacanță, nu știu exact cum s-a întâmplat. De Florin Bulat vorbesc. Nu-mi vine să cred că s-a dus așa dintre noi”, a explicat celebrul manelist, în cadrul unui interviu acordat pentru SpyNews.

Adrian Minune a fost la o nuntă la care invitații au tras cu mitraliera

Menționăm că acesta nu este singurul moment care l-a luat prin surprindere pe Adrian Minune.

Recent, el a dezvăluit un moment cutremurător din viața s-a de artist. Momentul a fost parcă desprins din filmele cu mafioți. Totul s-a petrecut la o nuntă la care invitaţii au tras cu mitralierele.

Adrian Minune a făcut dezvăluiri despre nunta la care a participat. Manelistul a ținut să precizeze că este o tradiţie în Republica Moldova.

Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, nu mergeam”, a mărturisit el, în cadrul unui interviu acordat pentru România TV.

El a dat mai multe detalii despre nunta la s-au folosit arme.

E vorba despre un eveniment din 2018. Nu e pe teritoriul României.

E undeva la Chişinău. Trebuia să ne dăm seama că acei copii vorbeau ruseşte. Suntem în 2021. Oamenii au plătit pentru fapta lor. Am auzit că de dimineaţă i-au luat din casă serviciile competente pentru nerespectarea muniţiilor şi armelor”, a spus el.

Întrebat ce a simţit în momentul în care a văzut că se trage cu arma, manelistul a spus că nu i-a fost deloc teamă.

„Mai nimic pentru că dacă acei copii alergau şi râdeau printre oamenii aceia, vă daţi seama că nici eu nu m-am speriat. În România nu se întâmplă aşa. La ei e o tradiţie. Au spus că şi-au asumat”, a precizat Adrian Minune.

Trebuie spus că unul dintre participanţi a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat vehement şi chiar a rugat să se oprească toată manifestaţia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.