Drama ascunsa a Mirabelei Dauer. Nu si-a vazut unicul fiu de 20 de ani. Ce s-a intamplat cu Nanu, de fapt

Mirabela Dauer traieste o adevarata drama. Celebra cantareata nu si-a mai vazut unicul fiul de 20 de ani. Nanu are acum 43 de ani, iar povestea este desprinsa dintr-un film de la Hollywood.

Mirabela Dauer (73 de ani) a fost casatorita cu Traian Popovici si au avut impreuna un fiu. Dupa divort, Nanu, fiul artistei, a ramas impreuna cu tatal lui.

Recent, Mirabela Dauer a acordat un interviu Iulianei Marciuc in care a vorbit despre acest subiect sensibil. Mai mult, artista spune ca fiul ei, Dan Alexandru Popovici, a abandonat-o complet si refuza sa-i vorbeasca.

“Am fost si voi fi toata viata mea alaturi de el, cu sufletul si cu gandul, dar nu vreau sa agit apele (…)

Nu eu sunt in posibilitatea asta, poate ca el, vreodata in viata lui, cat oi mai fi eu pe pamantul asta, o sa isi dea seama ca el a gresit vizavi de mine si ca tot ce a fost in viata lui, a fost o minciuna.

E facut din mine, din sufletul meu, este un om destept”, a declarat Mirabela Dauer la TVR, potrivit click.ro.

Ce pensie are Mirabela Dauer, dupa 57 de ani de cariera

Cu toate ca acum este mai discreta, Mirabela Dauer iubeste in continuare muzica si bucuria pe care le-o aduce romanilor.

Are insa si o piatra pe suflet.

Pensia pe care o primeste de la stat i-a lasat pe multi fara cuvinte. Este incredibil ce suma incaseaza lunar artista. Cu toate acestea, spre deosebire de Maria Dragomiroiu, Mirabela alege sa isi tina supararea doar pentru ea.

Pensie Mirabela Dauer. „760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei.

M-am nascut in tara asta, iubesc Romania, dar pacat ca este locuita. Probabil ca atat meritam si atat mi-au dat. Ce mare branză? M-am vaitat eu vreodata?

Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e”, a spus Mirabela Dauer, potrivit spynews.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.